MİLLETVEKİLİ KÖKTAŞ, 1 KASIM DA DESTEK İSTEDİ

Son 13 yılda uygulamaya koyulan yapısal reformlar sayesinde Türkiye ekonomisinin temellerinin sağlam bir zemine oturduğunu söyleyen AK Parti Samsun Milletvekili ve Milletvekili Adayı Fuat Köktaş, güven ve istikrar ortamının devamı için 1 Kasım da destek istedi.

MİLLETVEKİLİ KÖKTAŞ, 1 KASIM DA DESTEK İSTEDİ

     AK Parti Samsun Milletvekili ve Milletvekili Adayı Fuat Köktaş, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD ) Samsun Şubesi yönetimi tarafından düzenlenen "Birlik ve Beraberliğe en çok ihtiyacımız olduğu bu günlerde safları sık tutmaya var mısın? Haydi Geleceğimize Sahip Çıkalım" konulu programa katılım katılarak işadamları ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile bir araya geldi.
    Milletvekili Köktaş daha sonra Tekkeköy ilçesinde Organize Sanayi Bölgesi'nde faaliyet gösteren firmalara ziyaret gerçekleştirdi.
    Yeşilyurt Demir Çelik, Canik 55, Eti Bakır, Anadolu Isı ve Atilla Makine Sanayi'yi ziyaret ederek firma yetkililerinden yapılan çalışmalar hakkında bilgi alan Milletvekili Köktaş, çalışan personel ile de bir araya gelerek işçilerle öğle yemeği yedi. 
    1 Kasım seçiminin önemi ve gündeme yönelik konuşmalar yapan Milletvekili Köktaş son olarak Çarşamba İlçesi'nde üniversite okuyan ve bazı meslek gruplarında çalışan gençlerle buluştu. Söyleşi havasında geçen programda gençlerin sorularını da cevap veren Milletvekili Köktaş, bilgi, birikim ve tecrübe paylaşımında bulundu.
    Organize sanayi Bölgesi'nde yaptığı ziyaretlerde firmaların yaptıkları çalışmalar ve yarattıkları istihdamla gurur duyduklarını belirten Milletvekili Köktaş, "Son 13 yılda uygulamaya koyduğumuz yapısal reformlar sayesinde Türkiye ekonomisinin temelleri sağlam bir zemine oturdu. AK Parti iktidarlarının sağladığı güven ve istikrar ortamında işadamlarımız önünü gördü, yatırımını yaptı, istihdam sağladı. Çarklar döndü, sanayilerimiz güçlendi, güçlendikçe ülkemiz de büyüdü" dedi. 
    1 Kasım seçimlerinde özellikle gençlere büyük görev düştüğünü belirten Milletvekili Köktaş, "Önemli bir süreçten geçtiğimizi sizlerde yakından görüyorsunuz. İç ve dış odakların ülkemiz üzerinde büyük oyunlar oynadığı, gerçekten sıkıntılı bir süreçten geçiyoruz. Bunun için değerli kardeşlerim ülkemizin, milletimizin istikrarı ve istikbali için 1 Kasım’a kadar gece gündüz hep birlikte çalışalım, elimizin uzandığı her yere değelim ve çevremizdekileri sandığa getirip oylarını kullandıralım. Ülkemizin güven ve istikrarı için bu çok önemli" dedi. 
     Milletvekili Köktaş sözlerine şöyle devam etti: "Türkiye'nin son 13 yıllık kazanımları hepimiz için çok değerli. İşte bu sebeple 1 Kasım seçimi Türkiye için, Samsun için, Samsun'un her bir ilçesi için, Samsunlular için çok önemli. Türkiye'nin büyümesinden, güçlenmesinden ve bölgesinde ve dünyada sesinin gür çıkmasından rahatsız olanlar var. Neredeyse yarım asra yakın bir zamandır terörle, vesayet girişimleriyle, toplumsal gerilimlerle ülkemizi zayıf düşürmek istediler. onlar istiyor ki; Türkiye kendi iç meseleleriyle uğraşsın, kafasını kaldıramasın, bütün enerjisini iç gerilimlere harcasın ve tüketsin. Bu şer odaklarının bir hesabı varsa Allah'ın da bir hesabı var, milletin de bir hesabı var. Hesap sorma günü de 1 Kasımdır. Bu hain odakların hesabını aziz milletimiz bir kez daha sandıkta güçlü bir ses vererek kesecektir." 
    Yatırımların hız kesmeden devam edeceğini söyleyen Milletvekili Köktaş, "İktidarlarımız boyunca, uyguladığımız icraatlar arasında yaptığımız yatırımlar hep öne çıktı. Yatırımların daha temellerini atarken açılış tarihlerini taahhüt eden bir Parti olarak ekonomik büyümenin ve istihdamın artırılması, gerekli altyapının sağlanarak ülkemizin rekabet gücünün ve iş ortamının iyileştirilmesi için yatırımlara büyük önem vermekteyiz. Sadece büyüme ve istihdam açısından değil, bölgesel kalkınmanın sağlanması, insan kaynaklarımızın geliştirilmesi, vatandaşlarımızın refahının ve yaşam kalitesinin artırılması açısından etkin ve verimli yatırımlara hız kesmeden devam etmek temel amacımızdır. AK Parti olarak istihdam alanındaki temel yaklaşımımız daha fazla ve daha nitelikli iş imkânları oluşturmaktır. Bu amaçla bir yandan ekonomimizi büyütürken, diğer yandan istihdam dostu bir büyüme sağlamayı hedefliyoruz. İstihdamı sadece ekonomik anlamda bir gösterge olarak değil, ekonomik büyümenin sosyal refaha yansımasının temel alanı olarak kabul ediyoruz" diye konuştu.
    Gerçekleşen programlara;  Canik Belediye Başkanı Osman Genç, İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, Canik İlçe Başkanı Ercan Eler, Tekkeköy İlçe Başkanı Yusuf Güngör, Çarşamba İlçe Başkanı Halit Doğan, AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi Murat Çelik ve ilçe teşkilat üyeleri katıldı.
          NAMIK AZGIN 

 

Güncelleme Tarihi: 28 Ekim 2015, 10:41
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER