KORE GAZİSİ TEMEL KOÇ, DUALARLA TOPRAĞA VERİLDİ

Kore Gazisi Temel Koç(87),Samsun’un Bafra ilçesinin Koşu Köyü Mahallesi Kabristanlığında dualarla toprağa verildi.

KORE GAZİSİ TEMEL KOÇ, DUALARLA TOPRAĞA VERİLDİ

    1950 yılında ilk kafileyle giden ve Kunuri Muhaberesi’ne de katılan Kore Gazisi Temel Koç (87) için, Bafra Koşu Mahallesi’nde Merkez Cami’de cenaze töreni düzenlendi.
    Evli ve 3 çocuk babası Kore Gazisi Temel Koç’un Türk Bayrağına sarılı tabutu, bir süre askerlerin omuzlarında taşındıktan sonra cenaze aracına konuldu.  Kore Gazisi Temel Koç, ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Koşu Köyü Mahalle mezarlığında defnedildi.
    Türkiye Muharip Gaziler Derneği Bafra Temsilciliği Başkanı Rahmi Şahin, Kore gazilerini yitirmekten üzüntü duyduklarını dile getirdi.
    Cenaze Törenine; Samsun Garnizon Komutanı Tuğgeneral Mehmet Şükrü Eken, Bafra Kaymakamı Halis Arslan, Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, BBP Samsun Milletvekili Adayı Turhan Bayraktar, CHP Bafra ilçe Başkanı Nihat Oktay, Bafra Garnizon komutan ve Askerlik Şubesi Başkanı Personel Yüzbaşı Serkan Savaş, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Bafra Temsilciliği Başkanı Rahmi Şahin, gazinin ailesi ve yakınları, askeri personel ve vatandaşlar katıldı.
        NAMIK AZGIN 

 

Güncelleme Tarihi: 27 Ekim 2015, 16:43
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER