ŞÜKRÜ NEİŞ, ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

AK Parti Bafra Belediye Başkan Aday Adayı Şükrü Neiş, Samsun ve ilçeleri Kırmızı Et Üreticileri Birliğini ziyaret etti.

 ŞÜKRÜ NEİŞ, ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

    Samsun ve ilçeleri Kırmızı Et Üreticileri Birliğini ziyaret eden AK Parti Bafra Belediye Başkan Aday Adayı Şükrü Neiş'i Başkan Erdal Doğan ve yönetim üyeleri karşıladı.

     Samsun ve ilçeleri Kırmızı Et Üreticileri Birliği Başkanı Erdal Doğan, "Neiş, sadece şahsımı değil, benimle birlikte 700 üyemizi ziyaret etmiştir. Kendisine şahsım ve tüm üyelerim adına teşekkür ediyorum" dedi.

      2004-2009 yılları arasında Bafra Belediye Başkanı olan AK Partiden Bafra Belediye Başkan aday adayı Şükrü Neiş, "Mezbahanenin temel taşı Kırmızı Et Üreticileri Birliğidir. Biz,2004 yılında Mezbahanemizin yapımıyla ilgili seçim beyannamemizde, uygulama aşamasına gelindiğinde, biliyorsunuz her işin bir uzmanı vardır. Uzmanlık konusunda, biz Kırmızı Et Üreticileri Birliğinden büyük destekler aldık. Bu destekler sayesinde, Bafra'mıza modern bir mezbahaneyi kavuşturduk. Mezbahane ile ilgili projeyi yaptığımız zaman Türkiye'nin her tarafından talepler oldu. Mezbahane binası yapılırken, bunun müştemilatı ile sınırlandırabileceğimiz, bu hayata geçmiş olan hayat satış bölgesiyle ilgili alanın yapılması, köpek barınağının yapılması çok detaylı ve geniş bir proje olarak düşünmüştük. Biz, ilk adımını attık. Bu alanda Bafra önemli konulara cevap verebilecek bir alana sahip oldu" dedi.

     Halen Kırmızı Et Üreticileri Birliğinde görev yapan kişilerin sıkıntılarının var olduğunu belirten AK Partiden Bafra Belediye Başkan aday adayı Şükrü Neiş, "Bu sıkıntıyı arkadaşımız Erdal Bey bize aktardı.19 Mayıs ilçesinde, ufak, tefek teknolojiye de uygun olmamasına rağmen bir mezbahanemiz var. Bafra'nın iki katına, üç katına 19 Mayıs Mezbahanesinde hayvan kesimi yapılıyor. Buradaki mezbahanemizin çok verimli kullanılmadığını ortaya koyuyor" diye konuştu.   

      Eksiklerin masaya yatırılıp, eksikliklerin sıfıra indirilmesinin önemli olduğunu belirten AK Partiden Bafra Belediye Başkan aday adayı Şükrü Neiş, Bafra'nın tüm sorunlarının giderilmesi konusunda, her zaman istişare yapacaklarını söyledi.

      Bizimkiler Kıraathanesinde, Samsun ve ilçeleri Kırmızı Et Üreticileri Birliği üyelerine hitap eden AK Parti Bafra Belediye Başkan aday adayı Şükrü Neiş,"Bafra'nın sorunlarını her zaman anlatın. Bafra Türkiye'nin en önemli tarım bölgesindedir. Hayvancılık konusunda benim temsilcim Erdal Doğan'dır. Biz, geçmişten ders alıp, geleceğe talibiz. Gençlik Spor Bakanımız Suat Kılıç, Samsun'umuz için bir şans, biz onlardan faydalanmalıyız. Bafra için yatırım yapacak işadamlarımız var ama onlarda destek istiyorlar. Birlik ve beraberlik içinde olduğunuz müddet önemli, ben bu işe talibim. Birlikte hareket etmeliyiz, sorunlarınızı hep beraber çözeceğiz" diye konuştu.

                                                                                               NAMIK AZGIN   

     

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER