"ÜLKEMİZ AKP İLE KAYBETTİĞİ İTİBARI MHP İLE KAZANACAK"

Samsun Milletvekili adayı Hüseyin Edis, "Türkiye’de yıllardır AKP iktidarının yaptıkları yüzünden uluslararası arenada itibar kaybetmiş, küresel çatışmanın bataklığına saplanmıştır. AKP'nin kaybettiği itibarı MHP kazanacaktır" dedi.

       Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Samsun Milletvekili adayı Hüseyin Edis, "Türkiye’de yıllardır AKP iktidarının yaptıkları yüzünden uluslararası arenada itibar kaybetmiş, küresel çatışmanın bataklığına saplanmıştır. AKP'nin kaybettiği itibarı MHP kazanacaktır" dedi.
      1 Kasım seçimlerine kısa bir süre kalırken siyasi partilerde seçim hazırlığı son hızla devam ediyor.
       MHP Milletvekili adayı Edis, "Şerefle, şevkle ve gönülden bir arzuyla Samsun milletvekili adaylığıma destek olmanızdan büyük onur ve mutluluk duyuyorum. Türkiye’de işsizliğin son yıllarda zirvesine çıkmış, enflasyon giderek artmakta hayat pahalılığı dar gelirliyi sıkmaktadır. Uluslararası arenada ülkemiz itibar kaybetmiş, küresel çatışmanın bataklığına saplanmıştır. Tüm bunlara rağmen AKP ‘Güzel şeyler oluyor’ masalları okumakta. Güzel Ülkemiz özellikle terör ve uyuşturucu kıskacına sıkışmıştır. Bu sıkıntılı günlerde 'Biz varız' dedik ve bu kutlu yola çıktık. Şevkle, heyecanla hepimiz büyük bir mutlulukla gördük ki bu yolda yalnız değiliz. Gördük ki evlerde, sokaklarda, mahallelerde yüz binlerce gönüldaşımız iktidar yürüyüşümüze katılmış ortak olmuştur. Artık biz varız, ülkenin geleceği biziz, MHP" diye konuştu.
    "1 Kasım seçimlerinde Samsun'da ulaşacağımız başarı 7 Haziran’da ulaştığımız başarıyı kat be kat geride bırakacaktır inşallah" diyen Edis, "1 Kasım’a kadar hiç durmadan çalışacağız ve Samsunlu seçmene gerçekleri anlatacağız. Gerçeklerin üzerine çekmek istedikleri kara örtüyü kaldıracağız. Milliyetçi Hareket Partisi’nin nasıl doğruyu söylediğini ve haklı çıktığını vatandaşa, seçmene, Samsunlu hemşerilerimize göstereceğiz. Sizlerden ricam Allah Rızası için herkes oy kullandığı sandığa sahip çıksın" şeklinde konuştu.
           NAMIK AZGIN 

 

Güncelleme Tarihi: 17 Ekim 2015, 13:41
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER