1930 BAFRASPOR’UN GENÇ FİLE BEKÇİLERİ UMUT VERİYOR

2013-2014 sezonunda 3.lig 3.Grupta oynayacak olan, 1930 Bafraspor kamptaki antrenmanlarının 5. Gününde her geçen gün çalışmalarında bir basamak ilerleyerek daha iyi olma açısında devam ediyor.

 1930 BAFRASPOR’UN GENÇ FİLE BEKÇİLERİ UMUT VERİYOR

           1930 Bafraspor'un kaleci Antrenörü Çetin Ünal,  kale file ağlarını sağlam tutma adına kalecileri yaptıkları yanlışlıkları tekrar tekrar göstererek hataları az seviyelere düşürüyor.

            Ünal,"2013-2014 sezonu için anlaşma yapılan kaleci Atay Akşan sağlamlığıyla ve kuvvetliliğiyle kalede hakimiyetliğini sağlıyor. Bu günlerde bir kaleci takviyesi ile 1930 Bafrasporun kalesi daha sağlam olacak. Yanı sıra kulübünde altyapısından yetişen ve bir çok maçlarda güzel başarılar elde eden Türkiye şampiyonalarına katılan Kadir Kahvecioğlu ve Serkan Yasan'da kampa katılarak takımın genç kalecileri olarak umut veriyorlar. Gelecekte kulübün yetişmiş sağlam file bekçileri olarak kaleyi sağlam surlarıyla koruyacaklar" dedi.  

            1930 Bafraspor takımın kaleci antrenörü Çetin Ünal," Ben 3 yıl önce 1930 Bafra sporda çalıştım tekrar olmaktan gurur duyuyorum. Bu nedenle çalışmalarımıza sabah ve akşam olmak üzere devam ediyoruz. Kulübün alt yapısından yetişen iki genç kaleci umut veriyorlar. Çalışmalarımız da birinci unsur olarak verdiğim bütün çalışmaları algılayarak yerinde hemen uygulamaya geçiyorlar. Yapılan 2 hazırlık maçında kalecilerin performanslarının iyi olduğu ve daha sonralarda karşılaşmalardaki eksikliklerini yaptığımız antrenmanlarda periyodik olarak gösteriyorum. Bir dahaki maçlarda aynı hatalara düşmemek adına en güzeli neyse onları göstermeye çalışıyoruz" diye konuştu.

 

                                                                                         NAMIK AZGIN 

 

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER