BAFRA TSO’DAN İADE-İ ZİYARET

Bafra TSO Başkanı Göksel Başar ve yönetim kurulu üyeleri, daha önce kendilerini ziyaret eden dört siyasi partiye iade-i ziyarette bulundu.

  BAFRA TSO’DAN İADE-İ ZİYARET

     Bafra ilçesinde,  Bafra TSO Başkanı Göksel Başar ve yönetim kurulu üyeleri, Saadet Partisi Bafra ilçe Başkanı Mustafa Öcal ve yönetim kurulu üyelerine, AK Parti Bafra İlçe Başkanı Tuncay Yurduseven ve yönetim kurulunu üyelerine,
CHP Bafra İlçe Başkanı Nihat Oktay ve yönetim kurulu üyelerine MHP Bafra ilçe Başkanı Av. Hüseyin Acar ve yönetim kurulu üyelerine iade-i ziyaret yaptı.

                   BAFRA TSO 4 SİYASİ PARTİYE İADE-İ ZİYARET YAPTI 

      Bafra TSO Başkanı Göksel Başar, Meclis Başkanı Hüseyin Çamaş, Bafra TSO yönetim kurulu Başkan Yardımcısı İsmail Kuloğlu, Yönetim Kurulu üyesi Erkan Mustafa Tokur, Meclis üyesi Enver Fatih Çıblak ve Oda genel Sekreteri Suat lekesiz katıldı.

     "HER ORTAK PPROJE VE HEDEFLERDE HERKESDEN DESTEK BEKLİYORUZ"

        Siyasi partilerin düşüncelerini çok önemsediklerini belirten Bafra TSO Başkanı Göksel Başar, "Bugün dört tane siyasi partimizi ziyaret ettik. Bu nezaket ziyaretimizin ötesinde gerçekten Bafra'ya faydalı işler noktasında, bizim her zaman siyasi partilerin ve diğer sivil toplum örgütlerin desteğine ihtiyacımız var. Ortak projelerde, ortak hedeflerde Herkesden destek bekliyoruz. Bafra ile ilgili önemli projelerinizi ve düşüncelerinizi bizimle paylaşırsanız, biz mutlu oluruz. Düşünmek güzel bir şey ama güzel bir düşünceyi kendine saklamak güzel bir şey değildir. Siyasi partilerden destek ve öneri bekliyoruz. Bafra ile ilgili güzel şeyler yapmak istiyoruz. Bunun içinde, sivil toplum örgütü olarak, Bafra'nın,19 Mayıs'ın, Alaçam'ın ve Yakakent'in ön önemli sivil toplumu olarak, Siyasi partilerin ve diğer sivil toplum örgütlerinin desteğine ihtiyacımız var. Her zaman Bafra için siyasi partilerin yaptıkları projeleri ve önerilerini Bafra Ticaret ve Sanayi Odası olarak bekliyoruz" dedi.  

                "BAFRA'DA İKİLİK RUHU HİÇBİR ZAMAN ÖN PLANA ÇIKAMIŞTIR"

         İade-i ziyaretten dolayı Bafra TSO Başkanı Göksel Başar ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür eden CHP. Bafra ilçe Başkanı Nihat Oktay,"Bütün siyasi partileri, odaları ve diğer kuruluşları böyle kucaklamanız, herkese eşit şekilde davranıp, sadece Bafra'yı düşünmeniz, gerçekten bizleri çok onurlandırdı. Bu çalışmalarınızın inşallah karşılığını hep beraber alacağız. Bafra'yı siyaset üstü tutarak, birinci derecede Bafra'nın ve Bafralıların çıkarlarını ön plana çıkararak, eğitimde, sporda, ekonomide, kısaca Bafra'nın yaşamıyla ilgili her alanda, yapacağınız bütün çalışmaların yanında olacağız. Her türlü katkıyı sizlere vermeye hazırız. Bafra tarımsal ağırlıklı bir kentimiz, hep böyle söz ediliyor. Ama birinci derecede tarımdan bahsedilmesine rağmen şuana kadar, Samsun'un 17 ilçesi içerisinde, gelişmişlik düzeyi, nüfusa göre, en alt düzeyde olan ilçelerden bir tanesiyiz. Bu bizim için acı bir tablodur. Bu siyasi arenada zaman zaman milletvekili arkadaşlarımız ve yönetici pozisyonunda olan iktidar grubundaki milletvekili, arkadaşlarımızda bunları seslendiriyorlar. Bafra'nın talihsizliklerinden bir tanesi gücümüzü siyasi otoriteye, mevcut siyasi otoritelere zaman içerisinde hiç gösteremedik" diye konuştu.

                                                                                                                                     NAMIK AZGIN 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER