ENGELLİ SPORCULARDAN KAYMAKAM KATIRCI’YA ZİYARET

Bafra İşitme Engelliler Spor Kulübü Başkanı ve üyeleri, Bafra ilçe Kaymakamı Ali Katırcı'yı makamında ziyaret ettiler.

ENGELLİ SPORCULARDAN KAYMAKAM KATIRCI’YA ZİYARET

      Bafra İşitme Engelliler Spor Kulübü Başkanı Bülent Kurtgözlü başkanlığında sporcu dernek üyeleri ile kulüp danışmanı ve işaret dili tercümanı Turgay Kurtgözlü yaptıkları ziyarette, Kaymakam Ali Katırcı'ya kulüp çalışmaları hakkında bilgiler verdiler.

      Bafra Kaymakam Ali Katırcı'yı ziyarette başarılı sporcuları ve yönetim ekibiyle birlikte gelen Bafra İşitme Engelliler Spor Kulübü başkanı Bülent Kurtgözlü, kulüp danışmanı ve işaret dili tercümanı Tugay Kurtgözlü aracılığıyla yaptığı konuşmasında, Bafra İşitme Engelliler Spor Kulübü sporcularına destek istedi.

       Desteklerinden dolayı Kaymakam Katırcı'ya teşekkür Turgay Kurtgözlü, bu başarıları daha üst seviyeye çıkartacaklarını söyledi.  Bafra ilçe Kaymakam Katırcı ise İşitme Engelliler Kulüp yöneticileri ve sporcularını başarılarından dolayı tebrik ederek, her zaman yanlarında olduğunu ifade etti.

                 "BAFRA'MIZIN ADINI TÜM DÜNYA'DA DUYURDUK"

      Bafra İşitme Engelliler Spor Kulübü danışmanı ve işaret dili tercümanı Tugay Kurtgözlü, "22. Dünya İşitme Engelliler Olimpiyat Oyunları'nda (Deaflympics)'de,

bu sene dört tane sporcumuz mücadele etti. Bunlardan iki tanesi voleybol, bir tanesi bisiklet, bir tanesi güreş branşındaydı. Güreş'de arkadaşımız Şenol Aydın, İranlı rakibini yenerek olimpiyat üçüncüsü oldu. Voleybol takımımız olimpiyat dördüncüsü oldular. Aynı zamanda bisiklet branşında mücadele eden arkadaşımız, müsabakanın yarısında sağlık problemi geçirerek, yarışmayı yarıda bırakmak zorunda kaldı. Genel olarak, Bafra'mızın adını tüm dünyada duyurduk, ona inanıyoruz" dedi.

                         "YARIŞMALAR VE HAYAT DEVAM EDİYOR"    

       Maddi ve manevi olarak desteklerinin her zaman devam edeceğini belirten Bafra ilçe Kaymakamı Ali Katırcı,"Her zaman olduğu gibi sizleri destekliyoruz. Gerek ihtiyaçlarınızın giderilmesi, gerek gidiş gelişleriniz konusunda, kaymakamlık olarak, bundan sonrada inşallah gayretli çalışmalarınızı destek olmaya devam edeceğiz. Yarışmalar ve hayat devam ediyor, bundan sonraki yarışmalarda da, inşallah başarılı olursunuz. İhtiyacınız olduğu her zaman bu kapımız, sizlere her zaman açıktır" diye konuştu. 

                                                                                                                       NAMIK AZGIN     

 

 

 

 

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER