BAFRA’DA, GENÇLİK MECLİSİ GENÇLERLE PROJESİ

Bafra Kent Konseyi, “Gençlik Meclisi Gençlik Projesi’ ile Bafra’da gençlere yönelik çalışmalara başladı.

BAFRA’DA, GENÇLİK MECLİSİ GENÇLERLE PROJESİ

    Bafra Kent Konseyi Seminer Salonunda yapılan basın toplantısına; Bafra Kent Konseyi Başkanı İsmail Kurt, Gençlik Meclisi Başkanı Hasan Eren, Gençlik Meclisi Üyeleri; Cemalettin Cankurt, Enis Şahin, Serdar Gürpınar katıldı. 

            BAFRA'DA GENÇLERE YÖNELİK FAALİYET STARDI VERİLDİ

    Bafra Kent Konseyi Başkanı İsmail Kurt yaptığı konuşmada, "Bugün burada, Bafra Kent Konseyi olarak, kent konseyi merkezimizin yönetim kurulumuza başvurusu üzerine, gençlik çalışmalarıyla ilgili talepleri olmuştu. Bu talepleri yürütme kurulumuzda değerlendirdik ve Bafra'mızdaki gençlerimize yönelik, gençlik merkezinin, gençlik meclisinin yapacağı çalışmaların olumlu yönlerini değerlendirdik ve Bafra'mızda gençlere faydalı olacağı kanaatine vardık. Bu niyetle, gençlik merkezimizin, gençlik meclisimizin başvurusunu değerlendirdik ve burada gençlik meclisimizin içerisinde bulunan Cemalettin Cankurt kardeşimizin gençlere yönelik yapacak olduğu faaliyetlerin, başlangıcının stardını vermiş olduk. Ümit ediyoruz ki; gençlerimiz için güzel faydalı, yararlı çalışmalar yapılacaktır. Ben şimdiden emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.      

       Bafra Kent Konseyi Gençlik Meclisi Başkanı Hasan Eren; "Gençlik Meclisi üyemiz Cemalettin Cantürk beyefendinin hazırladığı ‘Gençlik Meclisi Gençlerle' projesinin tanıtımı için bu toplantıyı gerçekleştiriyoruz. Bu proje Bafra'mızda halen inşaat çalışmaları devam etmekte olan ‘Bafra Gençlik Merkezi'nin faaliyet alanları hakkında gençlerimizi bilgilendirmeyi ve Samsun Gençlik Merkezi ile koordineli olarak bazı etkinliklere ilçemizden gençlerin katılımlarını sağlamayı amaçlamaktadır. Gençlik Meclisi olarak bu ilk projemizdir. Önümüzdeki günlerde Gençlik Meclisi olarak geniş katılımlı ve gençlerimizin de aktif olarak rol alacakları farklı pek çok projeyi hayata geçirmeyi planlıyoruz" diye konuştu.

                                 BAFRA'DA GENÇLİK MECLİSİ GENÇLERLE

       Proje koordinatörü Cemalettin Cankurt," İlçemizde gençlerin sosyal, kültürel, girişimcilik ve sportif yönlerinin geliştirilmesine katkı sağlamak amacıyla,Gençlik Spor Bakanlığına bağlı olarak çalışan Samsun Gençlik Merkezi Müdürlüğü ile yapılacak olan bu projede Samsun Gençlik Merkezinin yapmış olduğu sosyal kültürel ve sportif faaliyetlerden ilçemiz gençlerinin haberdar edilmesi ve katılımının gerçekleştirilmesi sağlanacaktır.Proje ilçemiz gençlerinden 18-30 yaş arasında olan bütün gençleri kapsamaktadır. Projede asıl hedefler programlara katılıp başarı gösteren gençlerin çevrelerindeki gençlere örnek oluşturması bakımından önem kaydetmektedir" şeklinde konuştu.     

                                                                                                                             NAMIK AZGIN 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER