banner221

BAFRA HAVA SPORLARI VE GENÇLİK KULÜBÜ İLGİ GÖRÜYOR

Bafra Hava Sporları ve Gençlik Kulübü Derneği yönetim kurulu başkanı Burhan Apaydın, amaçlarının daha geniş atölyelerle, gençlik merkezi olarak daha fazla insana ulaşmak olduğunu söyledi.

BAFRA HAVA SPORLARI VE GENÇLİK KULÜBÜ İLGİ GÖRÜYOR

      Çalışmaları hakkında konuşan Bafra Hava Sporları ve Gençlik Kulübü Derneği yönetim kurulu başkanı Burhan Apaydın," 12-18 yaş arası model uçak altyapı kurs eğitimleri yapacağız. Adana ve Eskişehir'de 5.ve 6.etap Türkiye şampiyonasından birincilikle dönmeye çalışacağız. Olmazsa ikinciliğimizi koruyup, sezon ikincilik kupamızı Bafra'mıza getirmeye çalışacağız. Gençlik ve Spor Bakanımız Suat Kılıç'ın söz verdiği model uçak pisti yani sportif havacılık tesisini, Bafra Belediye Başkanımızla birlikte, Bafra'ya kazandırmaya çalışacağız. Kulübümüze Yamaç Paraşütü temin etmeye çalışarak, kurum ve kuruluşlardan bu alanda da, gençlerle eğitim bağlayıp, yarışmalara götürmeye çalışacağız" dedi.

      Bafra Hava Sporları ve Gençlik Kulübü Derneği yönetim kurulu başkanı Burhan Apaydın,"Havadan fotoğraflama ve video çekimi alanında faaliyetler yaparak, Bafra'mızın tanıtımına turizmine katkıda bulunmaya çalışacağız" diye konuştu.     

                                                                                                                                             NAMIK AZGIN 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER