Tarihe yazılan şanlı zafer

AK Parti Samsun Milletvekili Cemal Yılmaz Demir, 30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetleri Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

 Tarihe yazılan şanlı zafer

Mesajında 30 Ağustos'un Türk milleti için onur ve gurur günü olduğunu vurgulayan Milletvekili Demir, şu ifadeler yer verdi:

       "Büyük Osmanlı coğrafyasındaki Anadolu topraklarımızda düşman işgalinin sona erdirilmesi ve Türkiye Cumhuriyeti'nin kurulması yolunda çok önemli milli bir gün olan ve aziz milletimizin yeniden doğuşunu müjdeleyen 30 Ağustos Zaferi'nin 91. yıl dönümünü kutlamanın heyecanı ve sevincini yaşıyoruz. Bu eşsiz zaferin tek kaynağı, birbirine kenetlenmiş bir milletin vatanına, özgürlüğüne ve değerlerine olan aşkı ve inancıdır. Eşine ender rastlanan ve 'kazanılması imkansız' denilen bu savaş tarihe Zafer diye yazılmıştır. Tarih boyunca özgür ve hürce yaşamış Türk Milleti'nin elinden toprağını ve özgürlüğünü almak isteyenlere bu zafer ile karşılık verilmiştir. AK Parti Genel Başkanımız, Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde, birlik ve beraberlik içinde ülkemiz bir cihan devleti olma yolunda ilerliyor. Bu büyük zaferin ardından geçen 91 yıllık süreç içinde tüm milletçe el ve gönül birliği ile kurup geliştirdiğimiz Türkiye Cumhuriyeti, bugünkü demokratik ve dinamik yapısıyla dünyada seçkin ve saygın bir konuma sahiptir. Türkiye bugün demokraside, ekonomide, ulaşımda, eğitim ve sağlıkta kat ettiği mesafelerle; adalete, hukuk devleti ilkesine, insan hak ve hürriyetlerine olan bağlılığıyla muasır medeniyetlerin üzerine çıkma hedefine her zamankinden çok daha yakındır. Bizlere düşen en büyük görev, bütün imkansızlıklara ve yokluklara rağmen türlü zorlukları aşarak kurduğumuz cumhuriyetimizi, birlik ve beraberlik içinde, bin yıldan bu yana sürdürdüğümüz kardeşlik ruhu içinde daha da yüceltmek, daha da güçlendirmektir. Bu duygu ve düşüncelerle, tüm vatandaşlarımızın 30 Ağustos Zafer Bayramını en kalbi duygularla tebrik ederken, bu büyük zaferin gururunu bizlere armağan eden başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve İstiklal Savaşımızın isimsiz kahramanları olmak üzere geçmişten günümüze tüm gazi ve şehitlerimizi minnet, rahmet ve şükranla anıyorum."

                                                                                                                                      NAMIK AZGIN 

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER