Belediye Meclisi toplantısını gerçekleştirdi

Bafra Belediye Meclisi Olağan Haziran Ayı Toplantı Salonunda Belediye Başkanı Zihni Şahin başkanlığında gerçekleştirdi.

Belediye Meclisi toplantısını gerçekleştirdi

     Bafra Belediyesi Ali Kale Turistik Tesislerine yapılan Belediye Meclisi Haziran toplantısında gündem maddeleri görüşüldü.

      Gelen evraklar okunup oy çokluğu ile kabul edildi.  

     Bafra Belediye Meclisi'nin 04.06.2014 tarihli Olağan Haziran toplantısına ait gündemin oylanması, İmar Komisyonu Raporu ile gelen evrak ve dilekçelerin görüşülmesi sırasında, MHP Bafra Belediye Meclis üyesi Sefer Uyar'ın tepkili sert konuşmaları toplantıya damgasını vurdu.

                             "BİZ, GÖRÜNDÜĞÜMÜZ GİBİ İNSANIZ"

     İmar Komisyonlarının raporlarının tartışma konusu olmaması gerektiğini belirten Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, "Yanlışlıkla bir kişi kötülük yapmışsa, kötülük bir kere insanın kendine aittir. Kesinlikle bizim burada, 5 yıl Allah nasip ederse, beraber çalışacağız. İnsanlar birbirinin yüzüne bakacak şekilde davranmalı, tabi ki bazı konuları tartışacağız burada, bu ayrı bir şey ama hakaret verici şeyler asla olmaz. Biz, buraya oyun oynamaya gelmedik, Bafra Belediyesi Meclisi olarak hep beraber, Bafra'ya bir düzen sağlamak ve Bafra'ya hizmet vermeye geldik"dedi.

     Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, "Bafra'da bir AVM yapılıyor. Bafra'da her şeyin bir dedikodusu yapılıyor. Bafra'ya hizmet kazandırılıp kazandırılmayacağını Bafralılar bilmiyor mu? Bu konuda dedikoduları yapanları Allaha havale ediyorum"diye konuştu.        

      Bafra Belediye Meclisi MHP Grup Başkanı Hasan Aslan ise,"Biz, buraya hep beraber Bafra'ya hizmet için geldik. Biz, burada yardımcı olacağız. Yanlış olanlarda da uyarılarda bulunuruz. Bu konuda arkadaşlarımızın dikkatli olmalarını istiyoruz. Bu arkadaşlarımız, Facebook'larına dikkat etmelerini istiyoruz. Biz, işçilerin haklarının zamanında verilmesini istiyoruz. İşçilerin hakkı verilirse, olumlu oy kullanacağız. Bazı konularında takipçisi olacağız" şeklinde konuştu. 

            NAMIK AZGIN  

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER