banner221

Avcılar, 14-15 Haziran'da Bafra'da Buluşacak

7.Geleneksel Karadeniz Avcı Buluşması, 14-15 Haziran 2014 tarihleri arasında, Bafra ilçesinin Kuşluğan Mahallesinde yapılacağı bildirildi.

Avcılar, 14-15 Haziran'da Bafra'da Buluşacak

                'TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜK AVCI BULUŞMASI BAFRA'DA YAPILACAK'  

  Bafra  ilçesinde, Avcılık ve Atıcılık Derneği  Karadeniz Av Doğa Federasyonu ile koordineli 14-15 Haziran tarihleri arasında büyük bir organizasyona imza atarak Türkiye'nin avcılarını Bafra'da buluşturacak.

                                "GENÇ ATICILAR HAVAYİ TÜFEK YARIŞMASI VE ÖDÜL TÖRENİ VAR"
     Etkinlik hakkında dernek binasında yönetimi ile birlikte bir açıklama yapan Altınyaprak Mahalle Muhtarı,Bafra  Avcılık ve Atıcılık Derneği Başkanı Gökhan Özay, "Karadeniz Av Doğa Federasyonu ile koordineli 14-15 Haziran tarihleri arasında 7. Geleneksel  Karadeniz Avcı Buluşmasını gerçekleştireceğiz. Ben ve yönetimimde bulunan Mustafa Kolay, Bayram İlhan, Mehmet Gökçe, Naci Şahin, Bülent Toprak ve Bekir Orhan geçtiğimiz mart ayında yeni bir yönetim oluşturduk. Neler yapabiliriz düşüncesi içerisindeyken bu etkinliği yapma fikri oluştu. Türkiye'nin en büyük avcı buluşması için 14-15 tarihlerinde, 2 gün Bafra ilçesine bağlı Kuşlağan Mahallesinde ilk gün gündüz trap atışı gece ise Avcı eğlencesi, hediye çekilişleri bu çekilişte gelen Avcılar arasında yapılacak çekilişte av tüfeği ile çeşitli hediyeler verilecektir"dedi.

     Altınyaprak Mahalle Muhtarı,Bafra Avcılık ve Atıcılık Derneği Başkanı Gökhan Özay,"2. gün ise sabah kahvaltısı ile başlayacak etkinliğimiz tek kurşun atış yarışması, genç Avcılar havalı tüfek yarışması ile devam edecek. Yarışma sonunda ise ödül töreni yapılacaktır. Tüm avcıları şölenimize, şenliğimize davet ediyoruz'"diye konuştu.

                        NAMIK AZGIN  

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER