Bengü Yaylasında Tamer Turan Rüzgarı

Bafra Bengü ve Civar Köyleri Yardımlaşma ve Kültür Derneği tarafından organize edilen 22. Yayla Karakucak güreş Şenliklerinde, Tamer Turan fırtına gibi esti.

                                  Bengü Yaylasında Tamer Turan Rüzgarı

    Tamer Turan yaptığı güreşlerle göz doldurdu. 22.Yayla Karakucak Güreşlerinde, Başaltı pehlivanlığında Bafralı Milli Güreşçi Tamer Turan birinci oldu.

    22. Yayla Karakucak güreş Şenliklerinde, başaltı birincisi olan Bafralı Güreşçi Tamer Turan,"Birinci olmak insana her zaman gurur veriyor. Tabii ki böyle güreş sever seyircilerin önünde şampiyon olmak çok daha büyük bir onur" dedi.

                BAFRALI GÜREŞÇİ TAMER TURAN'IN ÖZGEÇMİŞİ ŞÖYLE:

    1983 Yılında Bafra ilçesinde doğan Tamer Turan, 1993 yılında güreşe başladı. Sırasıyla Ankara M.T.A. Samsun Tekelspor,Ankara Kara Kuvvetleri Gücü ve Bafra Güreş İhtisas Spor Kulübünde güreş yapan Bafralı Güreşçi Tamer Turan, Türkiye genelinde minik,yıldızlar ve gençlerde çeşitli dereceler elde etti. 

     Çetinkaya YBO'da güreş Antrenörlüğü de yapan Tamer Turan, Bafra Gençlik ve Spor Müdürlüğünde de, antrenörlük yapıyor. Bafralı Güreşçi Tamer Turan Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Spor Yöneticiliği 4.Sınıfta eğitim öğretim görüyor.

          NAMIK AZGIN    

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER