JUDO İŞİTME ENGELLİLER MİLLİ TAKIMI SAMSUN'DA

Soytürk, "Ermenistan' da 24-28 Ekim 2015 tarihleri arasında yapılacak olan İşitme Engelliler Avrupa Şampiyonası'nın, 2'inci. Etap kampı için Samsun' da bulunuyoruz. Bu arada TOHM judo takımı ile birlikte bir antıreman yaptık" dedi.

JUDO İŞİTME ENGELLİLER MİLLİ TAKIMI SAMSUN'DA

     Milli Takım Teknik Direktörü Mustafa Soytürk, "Ermenistan' da 24-28 Ekim 2015 tarihleri arasında yapılacak olan İşitme Engelliler Avrupa Şampiyonası'nın, 2'inci. Etap kampı için Samsun' da bulunuyoruz. Bu arada TOHM judo takımı ile birlikte bir antıreman yaptık" dedi.

       ‘KAMPIN 2'İNCİ ETABINI SAMSUN' DA GERÇEKLEŞTİRİYORUZ’
     Milli Takım Teknik Direktörü Mustafa Soytürk konuya ilişkin olarak;"Antrenörlerimiz Bekir Güzelimdağ ve Erdoğan Gülşan ile 1'inci etabını Balıkesir' de yaptığımız kampın 2'inci etabını Samsun' da gerçekleştiriyoruz. Daha sonra yapılacak olan 3. ve son etap kamptan sonra Avrupa Şampiyonasına gideceğiz. TOHM sporcuları ile çok faydalı çalışmalar yaptık. TOHM Teknik ekibine teşekkür ediyoruz" diye konuştu.
      ‘TOHM TÜRK JUDOSU' NA KATKI SAĞLAMAK İÇİN BURADA VARIZ’
    TOHM Teknik Direktörü Sebahattin Zayimoğlu ise şunları söyledi; "Antrenörlerimiz Erdal Doğan, Erkut Şahin ve Furkan Othan ile birlikte işitme engelli arkadaşlarımıza başarılı olabilmeleri için yardımcı olmak bizim görevimiz. TOHM Türk Judosu' na katkı sağlamak için burada  varız. Tüm gücümüzle bunun için çalışıyoruz. Milli takımımıza Avrupa şampiyonasında başarılar diliyoruz."
               Köksal ÖNER

Güncelleme Tarihi: 17 Eylül 2015, 12:40
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER