KARATE HAKEMLERİ ANTALYA’DA BULUŞTU

Türk karatesini ulusal ve uluslararası platformda başarıyla temsil eden Türk karate hakemleri, 2015 Hakem Vize Semineri için Antalya’da bir araya geldi.

KARATE HAKEMLERİ ANTALYA’DA BULUŞTU

                                         141 HAKEM SINAVDAN GEÇTİ 

       Dünya ve Avrupa kokartına sahip 20 hakemi bulunan ve uluslararası şampiyonalarda başarılı görev yapan Türk karate hakemleri, 2015 yılında ulusal ve uluslararası organizasyonlarda görev alabilmek için yapılan Hakem Vize Semineri münasebetiyle, Antalya’da buluştu.

      Limak Limra Hotel’de gerçekleşen 2015 Hakem Vize Seminerine katılan 141 hakem, Kumite Yardımcı Hakemi, Kumite Orta B Hakemi, Kumite Orta A Hakemi ve Kata Hakemi klasmanlarında yazılı ve uygulamalı sınava girdi. 
                                         TÜM HAKEMLERİ TEBRİK ETTİ
       Seminerin ikinci gününe katılan ve bir konuşma yapan Türkiye Karate Federasyonu Başkanı Esat Delihasan, Türk karate hakemliğinin Dünya ve Avrupa’da çok iyi bir noktaya geldiğini ve birçok önemli organizasyonda başarıyla görev yaptığını söyledi.

        Hakemlerin adalet dağıttığından çok önemli bir görevi yerine getirdiklerine dikkat çeken Başkan Delihasan, seminere katılan tüm hakemleri tebrik ederek 2015 yılında görev yapacakları organizasyonlarda başarı temennisinde bulundu. 

           KÖKSAL ÖNER 



Güncelleme Tarihi: 17 Ocak 2015, 10:02
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER