KROS YILDIZLAR VE GENÇLER İL BİRİNCİLİĞİ YAPILDI

Yıldızlar ve Gençler İl Birinciliği Samsun Canik Doğu Park Kros alanında yapıldı.

KROS YILDIZLAR VE GENÇLER İL BİRİNCİLİĞİ YAPILDI

         Samsun Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından her sene düzenlenen Okul sporları kapsamında 2014-2015 dönemi faaliyetlerinden Yıldızlar ve Gençler (Kız-Erkek) Kros İl Birinciliği yarışmaları yapıldı.

        Yarışmalar Mahalli, Grup ve Türkiye Birinciliği kademelerinde, Yıldızlar ve Gençler kategorisinde yapılacak olup, Yıldız kızlarda 2000 metre, Yıldız Erkeklerde 3000 metre, Genç Kızlarda 3000 metre ve Genç Erkeklerde 5000 metre mesafelerinde Samsun İl Birinciliği yarışları yapıldı.

      Atletizm İl Temsilcisi Nevzat Helvacı bugünkü yarışlarla ilgi olarak;"Mahalli yarışmalarda ilk dört dereceye giren takımlara kupa ve başarı belgesi, sporculara madalya verildi. Dereceye giremeyen takımlara katılım belgesi verildi.Gruplara katılmak için tüm çabalarını ortaya koyan sporcular kıyasıya yarıştılar. Yarışmalar sonucunda Gruplara ve Türkiye Birinciliğine katılacak tüm sporcu ve takımlara başarılar dilerim. Ayrıca katkılarından dolayı Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz sayın Güven Özyurt' a teşekkür ederim" dedi.

       Okulsporları Kros İl Birinciliği Yarışmalarında Yıldız Kızlar kategorisinde, 2000 metrede, takım halinde birinci Canik Tevfik İleri Ortaokulu, ikinci İlkadım Yunus Emre Ortaokulu, üçüncü Alaçam Göçkün 75.YIL YBO, dördüncü Ayvacık Döngel Ortaokulu oldu. Yıldız Erkekler kategorisinde birinci İlkadım Yunus Emre Ortaokulu, ikinci Terme Ortaokulu, üçüncü İlkadım Ticaret ve Sanayi Ortaokulu, dördüncü Alaçam Göçkün 75.YIL YBO,Genç Bayanlar kategorisinde birinci İlkadım SCB Mes.Tek.Ana Lisesi, ikinci İlkadım G.H.Y.Spor Lisesi, üçüncü Çarşamba Yunus Emre MT.Anadolu Lisesi, dördüncü İlkadım Samsun MT.Anadolu Listesi oldu.

          KÖKSAL ÖNER 

Güncelleme Tarihi: 17 Ocak 2015, 10:13
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER