banner221

SİNOPLULAR DERNEĞİNDEN ‘HAYIRLI OLSUN’ ZİYARETİ

Bafra Sinoplular Kültürünü Yaşatma ve Dayanışma Derneğinden Bafra Kaymakamlığına ve ilçe Milli Eğitim Müdürlüğüne ziyaret gerçekleştirildi.

SİNOPLULAR DERNEĞİNDEN ‘HAYIRLI OLSUN’ ZİYARETİ

        Bafra Sinoplular Derneği yönetim kurulu Bafra’da, yeni göreve başlayan bürokratlara ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde bulundu.

       Bafra Sinoplular Kültürünü Yaşatma ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu üyeleri Sadettin Kutlu, İsmail Başyaman, Hamdi İkiz, Celal Büyükdemir, Nurettin Özkaya ve Kadir Aslan önce Bafra Kaymakamı Oğuz Alp Çağları makamında ziyaret ettiler.

             ZİYARETTE KARŞILIKLI FİKİR ALIŞVERİŞİNDE BULUNULDU

      Samimi bir sohbet havasında geçen ziyarette, Bafra Sinoplular Derneği Başkanı Sadettin Kutlu, Bafra Kaymakamlığına geçici görevle bakan Alaçam ilçe Kaymakamı Oğuz Alp Çağlar’a görevinde başarılar diledi ve bir sivil toplum teşkilatı olarak her zaman destek olacaklarını söyledi.

      Göreve yeni başlayan şube müdürleri, görevleri süresince yapacakları çalışmalarda, Sivil toplum örgütlerinin önerilerini her zaman dikkate alacaklarını ifade ettiler.

      Bafra Sinoplular Kültürünü Yaşatma ve Dayanışma Derneği üyeleri bu ziyaretin akabinde, Bafra İlçe Milli Eğitim Şube Müdürlüğüne atanan Süleyman Ertürk ve Celal Karadeli’yi makamlarında ziyaret ederek, yeni görevlerinde başarılar dilediler.

     İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Süleyman Ertürk ve Celal Karadeli ziyaretten çok memnun olduklarını belirterek, Bafra Sinoplular Kültürünü Yaşatma ve Dayanışma Derneği üyelerine teşekkür ettiler.

NAMIK AZGIN 

Güncelleme Tarihi: 08 Eylül 2014, 19:06
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER