banner223

"SAMSUNSPOR'UN YENİLENMEYE İHTİYACI VAR"

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Mustafa Dağıstanlı Spor Salonu'nda bakanlık döneminde Samsun'a yapılan yatırımlar hakkında bilgi vermek için basın mensupları ile bir araya geldi.Bakan Kılıç, soruları cevaplandırdı.

        Samsunspor yönetimine karşı bir güven sıkıntısı olduğunun altını çizen Bakan Kılıç, "Samsun'un markası Samsunspor'dur. Ama Samsun'un bir markası olduğunu da,Samsun'un bilmesi ve buna göre bazı konularda yaklaşması gerekir. Şu andakiSamsunspor yönetimine karşı bir güven sıkıntısı var. Samsunspor'da yeni bir heyecana ve yenilenmeye ihtiyaç var. Güven ile ilgili o sıkıntıyı aştığımız zaman eminim ki daha rahat bir yol alınabilir. Ben bu sözleri kimseyi yargılamak için söylemiyorum. Bazı şeylerin yenilenme zamanı, değişme zamanı, bir hareketlenme, heyecan gerektirdiği zamanın geldiğini görmek için de çok fazla düşünmeye gerek yok.Samsunspor'da bazı hareketlerin yapılması gerektiği düşüncesindeyim. Çünkü bir şey aranıyor. Çare  Ankara değil, çare Samsun'da. Nasıl 2002 yılında AK Parti olarak meydanlara çıktığımızda kurucu Genel Başkanımıza 'kaynağın nereden gelecek' dediler, kurucu Genel Başkanımızın cevabı da 'kaynak Türkiye' oldu. Şu andaki duruma bakarak Samsun ile ilgili olarak sorumluluk hisseden herkesin üzüntü duyduğunu düşünüyorum. Bu noktada da gelecekte bazı adımlar atılabileceği ümidi içerisindeyim" dedi.

   "FUTBOLCULAR VE YÖNETİCİLERİN KENDİLERİNE DİKKAT ETMESİ LAZIM"

    Samsun Milletvekili Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç'ın  Samsun'da yapılan yatırımların sunumunun ardından soru-cevap kısmına geçildi.

     Bir basın mensubunun Almanya'daki Borusssia Dortmunt - Galatasaray  maçında çıkan olaylarla ilgili sorusu üzerine Bakan Akif Çağatay Kılıç, "Kulüpler Birliği önümüzdeki hafta kendi arasında bir toplantı yapacak. O toplantıdan sonra ne olacağını bir görelim. Ona göre bizim de bazı düşüncelerimiz var. Çünkü herkesin sorumluluk bilinci içerisinde hareket etmesi gerekiyor. Gerçekten futbolcu kardeşlerimizin sahada birbirlerine karşı olan davranışları, yöneticilerin basın üzerinden birbirlerine karşı olan demeçleri bu noktada olumlu katkı yapabileceği gibi olumsuz da katkı yapabiliyor. Olumsuzu ile karşılaştığınız zaman bu sefer sahanın içerisine, tribüne, dışarıya her yere yansıyabiliyor. Bununla ilgili olarak herkesin dikkat etmesi lazım" şeklinde cevap verdi.

            NAMIK AZGIN 

 

Güncelleme Tarihi: 07 Kasım 2014, 09:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER