Minikler Gösterisi Büyük İlgi Gördü

Bafra Özel Yükselen Yıldız Anaokulu 2013-2014 Yılsonu etkinliği büyük ilgi gördü.

 Minikler Gösterisi Büyük İlgi Gördü

     Bafra Hüseyin Kurumahmutoğlu Gençlik Merkezinde yapılan program saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. 

      Programın açılış konuşmasını yapan Bafra Özel Yükselen Yıldız Anaokulu Kurucusu Binnur Tuncer, geleceği şekillendirecek olan nesillerin yetiştirilmesine bir nebze de olsa katkı sağlamak amacıyla okulun açıldığını ve 4 yılın geride bıraktıklarını, veli memnuniyetinin kendileri için esas olduğunu söyledi.

      BAFRA ÖZEL YÜKSELEN YILDIZ ANAOKULU ÇOCUKLARI BÜYÜLEDİ   
     Minik öğrencilerin ortaya koymuş olduğu gösteriler izleyenleri büyüledi. Bafra Hüseyin Kurumahmutoğlu Gençlik Merkezinde düzenlenen yılsonu gösterilerine öğrenci yakınları yoğun ilgi gösterdi. Bafra Özel Yükselen Yıldız Anaokulunun minik öğrencilerinin kişisel yetenekleri de veliler ve izleyenler tarafından büyük beğeni topladı.

     Bafra Özel Yükselen Yıldız Anaokulunun minik öğrencileri yılsonu etkinlikte, bir yıl içerisindeki öğrendiklerini sergilediler. Çocukların yapmış olduğu birbirinden güzel gösteriler, izleyenler tarafından alkışlandı. Bafra Özel Yükselen Yıldız Anaokulunun, Bafra Hüseyin Kurumahmutoğlu Gençlik Merkezinde gerçekleştirdiği yılsonu etkinliği gösterileri büyük ilgiyle izlendi.

       Minikler hünerlerini sergilerken oldukça başarı gösterdiler. Minik öğrencilerin palyaço gösterisi, halkoyunları gösterisi, tango gösterisi ve şiir okumaları gösterileri izleyenleri büyüledi.

         NAMIK AZGIN 

 

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER