“Alaçam AK belediyecilikle tanıştı”

AK Parti Samsun Milletvekili Cemal Yılmaz Demir, Alaçam Belediyesi'nde başkanlık koltuğuna ilk kez partisinden bir kişinin oturduğuna dikkati çekerek, "İlçe halkı hizmete doyacak" dedi.

“Alaçam AK belediyecilikle tanıştı”

     AK Parti Samsun Milletvekili Cemal Yılmaz Demir, Alaçam Belediye Başkanı Hadi Uyar'a 'Hayırlı Olsun' ziyaretinde bulundu. Demir, Alaçam'ın AK Parti iktidarı boyunca ilk kez partisinden bir belediye başkanı seçtiğini belirterek, güzel hizmetler yapılacağını söyledi.

     Milletvekili Cemal Yılmaz Demir, AK Parti Alaçam İlçe Başkanı Ali Şengül ve beraberindeki partililerle Alaçam Belediyesi'ni ziyaret etti. Başkan Hadi Uyar'a görevinde başarılar dileyen Demir, belediye meclis üyeleri ile de tanışıp, 'Hayırlı Olsun' temennisinde bulundu. Alaçam'ın artık yıllar sonra AK Partili bir belediye başkanı seçtiğinin altını çizen Demir, "Yıllardır muhalefet partileriyle yönetilen Alaçam artık özlediği belediyeciliğe kavuşacak. Hadi Uyar kardeşimiz seçim çalışmalarında vatandaşlara bazı projelerden bahsetti. Bunların hayata geçmesiyle ilçe hakettiği hizmeti alacaktır" dedi.

                                      "PROJELERE DESTEK OLURUM"

     Alaçamlılara hizmet için yapılacak her projeye elinden geldiğince destek vereceğini söyleyen Milletvekili Demir, "Ankara'da çözülmesi gereken her konuda ben varım. Talebiniz olan bakanlık ve kurumlara yapacağınız heyetle beraber gidelim. Projeleri istişare edip gerçekleştirelim. Alaçam'da yapılacak çok iş var. Bunların yapımına da bir an önce başlamalıyız. İlçe halkı iktidar partisinden bir belediye başkanının hizmetleri görsün. Ben inanıyorum ki, Hadi Uyar ve beraberindeki meclis üyesi arkadaşlar ve ilçe teşkilatımızın koordineli çalışmalarıyla güzel hizmetler hayata geçecek" diye konuştu.

                                   "OMUZLARIMDA SORUMLULUK VAR"

     Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Alaçam Belediye Başkanı Hadi Uyar da, omuzlarında büyük bir yük olduğunu belirterek, "Seçim çalışmalarımız boyunca bizlere birlikte köy köy mahalle mahalle gezip katkı sağladınız. Öncelikle bunun için teşekkür ederim. Omuzlarımda ilk kez AK Partili bir belediye başkanının kazanmasının ve hizmet için bekleyen Alaçamlıların yükü var. İnşallah çok sayıda projemizin fizibiletisini yaptık. İçinden çıkamadığımız noktada sizi arayıp, bilginize başvuruyoruz. İnşallah hep birlikte güzel projelerimizi hayata geçireceğiz" şeklinde konuştu.  

                                        TALEPLERE YERİNDE ÇÖZÜM

     Milletvekili Demir'in ziyaretinde Başkan Hadi Uyar, ilçede yaşanan bazı sıkıntıları ve önerilerini anlattı. Demir, bazı taleplerin çözümü için ilgilisini telefonla arayıp bilgi verdi.

                NAMIK AZGIN  

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER