banner221

VEDAT DEMİR,BAFRA İMAM HATİP ORTAOKULU MÜDÜRÜ OLDU

Bafra İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Vedat Demir, yeni görevine başladı.

VEDAT DEMİR,BAFRA İMAM HATİP ORTAOKULU MÜDÜRÜ OLDU

   Bafra İmam Hatip Ortaokulu Müdürü ve Bafra Şehit Erkut Yılmaz Ticaret Meslek Lisesi Müdürü, uzman öğretmenliğe verilen 3 puanın iptal edilmesi sonucu yer değiştirmek zorunda kaldı.

    Uzman Öğretmenliğe verilen 3 puan, yargı kararıyla eşitsizlik olduğu gerekçesiyle iptal edildi. Bu karar üzerine en son yapılan yönetici atamaları yeniden değerlendirildi.  

    Bu değerlendirme sonucu Bafra İmam Hatip Ortaokulu Müdürü ile Bafra Şehit Erkut Yılmaz Ticaret Meslek Lisesi Müdürü yeniden atanmak zorunda kaldı.

    Atamalar sonucunda daha önce Bafra Şehit Erkut Yılmaz Ticaret Meslek Lisesi Müdürü olan Vedat Demir, Bafra İmam Hatip Ortaokulu müdürlüğüne, Bafra İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Halil İbrahim Çalık ise, Bafra Şehit Erkut Yılmaz Ticaret Meslek Lisesi Müdürlüğüne atandı.   

                                         Vedat Demir'in Özgeçmişi: 

     1974 yılında Bafra'da doğan Vedat Demir, İlkokulu Kızılırmak İlkokulunda, Orta ve Lisesi Bafra İmam Hatip Lisesinde tamamladı. Vedat Demir, 1995 yılında Selçuk Üniversitesi Türk Dili Edebiyatı Bölümünden mezun oldu. Vedat Demir, 1996 yılında ilk göreve Kırıkkale'de başladı.

     Memuriyette 19.Yılını yaşayan Vedat Demir, 2000 Yılında Bafra Müstecep Ortaokulunda Türkçe öğretmeni olarak görev yaptı.

    Demir sırasıyla; Bafra Fatih Ortaokulunda, Bafra Lisesinde, Altınkaya Anadolu Lisesinde, Bafra Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesinde görev yaptı. Yakakent Anadolu Lisesi Müdürlüğü görevi de yapan Vedat Demir, Bafra Şehit Erkut Yılmaz Ticaret Meslek Lisesi Müdürlüğünden sonra Bafra İmam Hatip Ortaokulu Müdürü oldu. Vedat Demir, evli ve 2 çocuk babası.

                                                  NAMIK AZGIN     

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER