Çuvallar Dolusu Atık Pil Topladılar

Bafra 30 Ağustos İlkokulunda, okul öğrenci meclisinin girişimiyle başlatılan Atıl Pil Toplama Kampanyasında 30 Ağustos İlkokulu öğrencileri 327 kilo pil topladı.

Çuvallar Dolusu Atık Pil Topladılar

        Okul Öğrenci Meclisi Başkanı İlayda Ay, okul öğrenci meclisi olarak öğrencilerde çevre bilincini artırmak amacıyla sınıflar arası atık pil toplama yarışması düzenlediklerini, arkadaşlarının kampanyaya yoğun ilgi  gösterdiğini ve bu kampanya sonucunda kendi sınıfı olan 4/F sınıfının 60 kilo pil toplayarak birinci geldiğini söyledi.

       Bafra 30 Ağustos İlkokulu Müdürü Recep Arabacı, öğrencilerinin atık pil toplama kampanyasına beklentilerinin üzerinde ilgi gösterdiğini, yarışmada 4/F sınıfının 60 kilo ile birinci, 2/E sınıfının 59 kilo ile ikinci, 4/B sınıfının da 35 kilo pil toplayarak üçüncü olduğunu belirtti.

       Bafra 30 Ağustos İlkokulu Müdürü Recep Arabacı, atık pil toplama kampanyasını  organize eden okul öğrenci meclisi rehber öğretmeni Murat Mutlu ve Rahim Kevrek başta olmak üzere kampanyada emeği geçen tüm öğretmen,öğrenci ve velilere teşekkür ederek, yarışmada dereceye giren öğrencilerin ‘Kızılırmak Deltası Kuş Cennetine' geziyle ödüllendirileceğini kaydetti.

            NAMIK AZGIN   

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER