banner223

BAFRA KAYMAKAMI ARSLAN, ATATÜRK ORTAOKULUNU ZİYARET ETTİ

Bafra Kaymakamı Halis Arslan, Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Bafra İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Katipoğlu, Bafra Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Hasan İrer ile Bafra Atatürk Ortaokulunu ziyaret etti.

BAFRA KAYMAKAMI ARSLAN, ATATÜRK ORTAOKULUNU ZİYARET ETTİ

       Bafra Kaymakamı Halis Arslan, Bafra Atatürk Ortaokulu Müdürü Recep Arabacı ve okul öğretmenlerinden proje ve okul çalışmaları hakkında bilgi aldı.

       Bafra Atatürk Ortaokulu toplantı salonunda düzenlenen toplantıda ilk olarak okulun yapmış olduğu proje etkinliklerinin fotoğrafları slayt gösterimi ile sergilenirken Okul Müdürü Recep Arabacı okul hakkında katılımcıları bilgilendirdi.

                 “BAFRA ATATÜRK ORTAOKULU CAZİBE MERKEZİ OLDU”  

        Bafra Atatürk Ortaokulu Müdürü Recep Arabacı’dan okulun fiziki durumu ve öğrenciler hakkında bilgi alan Bafra Kaymakamı Halis Arslan, öğretmen ve öğrencilere daha çok çalışmaları konusunda tavsiyede bulundu. Okulun 8-9 projesinin olmasının her zaman sevindirici olduğunu belirten Bafra Kaymakamı Halis Arslan, Bafra Atatürk Ortaokulunun cazibe merkezi olduğunu ve her zaman okulu ziyaret edebileceğini belirtti.    

      Daha sonra okul idaresi ve öğretmenlerin projelerini izleyen Bafra Kaymakamı Halis Arslan, Bafra Atatürk Ortaokulunun eğitim öğretimdeki başarılarını artırmaları için her koşulda destek olacağını kaydetti.   

                                     PROJELERİN TANITIMI YAPILDI 

      Proje arayışıyla toplantılar düzenleyen Bafra Kaymakamı Halis Arslan’a Bafra Atatürk Ortaokulu öğretmenleri ve öğrencileri yaptıkları projeleri sundu.
     Öğrenci ve öğretmenler hazırladıkları ve hayata geçirdikleri çeşitli projeleri katılımcılara anlatırken okul öğrencilerinden çeşitli dallarda dereceye giren ve okullar arası basketbol turnuvasında 1.lik elde eden takımın kaptanına ödülleri Bafra Kaymakamı Halis Arslan tarafından takdim edildi.
      Dereceye giren öğrencilere ödüllerinin takdim edilmesinin ardından Atatürk Ortaokulu yönetimi Bafra Kaymakamı Halis Arslan’a okul öğrencisi bir kızı severken çekilmiş olduğu fotoğrafını ve okul öğrencilerinin yapmış olduğu tablo hediye etti.
    Toplantıda kendisine hediye edilen tabloyu alarak konuşma yapan Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin ise, “Alışıla gelmiş bir eğitim anlayışı bize bir şey katmaz. Ne Bafra’ya ne Samsun’a nede Türkiye’ye bir şey katmaz. Bu şekilde araştırma yaparak farklılığa erişmek için yapılan bu çalışmalar hem insanlara hem de ülkemize çok şey katar diye düşünüyorum.  Çünkü burada yapılan birçok şeyi bizde belediye olarak yaptık. Örnek olarak katı atık projesi bunlardan bir tanesidir. Projeye destek veren, katılan bütün öğretmen ve öğrenci arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Elimizden geldiğince yapacağınız her projede destekçiniz olacağız. Yeter ki Bafra`da bir şeyler yapılsın. Projelerde Bafra’ya dahil olanları da yapmak lazım. Çok samimi olarak söylüyorum Bafra’da çok önemli değerlerimiz var. Bafra her şeyden önce Türkiye’yi besleyen önemli ovalardan birisidir. Bereketli topraklara sahibiz” dedi.
    Toplantıya; Bafra Kaymakamı Halis Arslan, Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Bafra İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Katipoğlu, Bafra Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma Vakfı Müdürü Hasan İrer, okul müdürleri ve öğretmenler katıldı.

               NAMIK AZGIN



 

Güncelleme Tarihi: 07 Ocak 2015, 16:49
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER