BAFUMDER’DEN BİN KİTAP BAĞIŞI

Bafra Kaymakamı Ali Katırcı’nın geçtiğimiz günlerde başlattığı kitap bağışı kampanyasına, Bafra Umut Derneği(BAFUMDER) sessiz kalmayarak, ilk bağışçı olarak 1000 kitapla destek verdi.

 BAFUMDER’DEN BİN KİTAP BAĞIŞI

                        BAFRA UMUT DERNEĞİ KİTAP BAĞIŞI KAMPANYASINA DESTEK VERDİ

     Araca yüklediği kitapları Bafra Hükümet Konağı önüne getiren Bafra Umut Derneği  (BAFUMDER) Başkanı Hülya Yangın Ertekin, Bafra Kaymakamlığı Yazı İşleri Müdürü Necmettin Özel'e 1000 adet kitabı teslim etti.
      Kitap bağışı için (BAFUMDER) Başkanı Hülya Yangın Ertekin'e ve yönetimine teşekkür eden Özel, "Bafra Kaymakamımız Ali Katırcı ve eşleri Hacer Katırcı'nın başlatmış olduğu anlamlı kitap bağışı kampanyasına, 1000 kitap vererek ilk katılan Bafumder'e sonsuz şükranlarımızı sunarız" dedi.
      Kitap Bağışı kampanyalarını her zaman desteklediklerini belirten BAFUMDER Başkanı Hülya Yangın Ertekin ise, "Bafra Kaymakamı Ali Katırcı ve eşi Hacer Katırcı'nın başlatmış olduğu kitap bağışı kampanyasına Bafra Umut Derneği olarak sessiz kalmak istemedik. Biz bu kampanyaya dernek olarak destek veriyoruz. 1000 adet çeşitli türde kitapları teslim ettik. Çok mutluyuz. Nedeni ise ilk olarak kampanyaya öncülük etmenin gururunu yaşıyoruz. Bu kitaplar okullara dağıtılacak" diye konuştu.

                                                                              NAMIK AZGIN  

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER