”CUMHURİYET MEYDANINA SAAT KULESİ YAPTIRACAĞIM”

Hak ve Eşitlik Partisi (HEPAR) Bafra Belediye Başkan Adayı Kürşat Devecioğlu, Bafra şehir merkezinde köylü sayısının kentli sayısından fazla çıkacağını söyledi.

”CUMHURİYET MEYDANINA SAAT KULESİ YAPTIRACAĞIM”

     Hak ve Eşitlik Partisi (HEPAR) Bafra Belediye Başkan Adayı Kürşat Devecioğlu,"Bafra'da insanlara şehirli kültürünü öğretmek gerekiyor. İnsanlar bir birbirleriyle sosyalleşmeli, Bafra'nın trafik sorunu 40 yıl önce de vardı, şimdi de var. Bafralıların ufkunu açmak gerekiyor. Bafra'da kaldırımlar yapılıyor ama planları yok, kaldırımlarda plansızlıktan dolayı sıkıntı var" dedi.

      Bafra'da trafik levhalarının fıkra gibi olduğunu belirten Devecioğlu, "Bafra'da kimse kafasına göre, şehir planlaması yapamayacak. Bafra için gerçekleri göz ardı etmeliyiz. Bafra için yapacağımız hizmet halka hizmet olacak. Bafra'da insanlar eğitimsiz, bu yüzden insanlarda mutsuzluk görülüyor. Seçimleri AK Parti çantada keklik zannetmesin. Bafra'da Hayvan Barınağı yapan Zihni Şahin'e bu çalışmasından dolayı teşekkür ediyorum. Biz, hayvan sevgisini bu insanlara aşılayacağız" diye konuştu.

                                                                                                 NAMIK AZGIN   

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER