BAFRA BARBAROS İLKOKULUNDAN GÖRKEMLİ ETKİNLİK

Bafra Barbaros İlkokulu, 4-A Sınıfı öğrencilerinin Sınıf Öğretmenleri Sadettin Kutlu rehberliğinde gerçekleştirdikleri ‘Bayrak Kanımız, Atatürk Canımız’ adlı tiyatro, oratoryo 'Atatürk' ,skeçler ve sürprizler adlı program ilgi gördü.

BAFRA BARBAROS İLKOKULUNDAN GÖRKEMLİ ETKİNLİK

         Bafra Gaziosmanpaşa İlkokulu Sınıf Öğretmeni Hüseyin Yiğit'in sunumunu yaptığı etkinlik, Bafra Belediye Kültür Sanat Merkezi'nde yapıldı.

                                    ‘BAYRAK KANIMIZ, ATATÜRK CANIMIZ' ADLI PROGRAM İLGİ GÖRDÜ

         'Bayrak Kanımız-Atatürk Canımız' adlı kültür ve eğlence gecesindeki özellikle Türk Bayraklı ve formalarının önünde Atatürk resimli öğrenciler oldukça beğeni topladı. 

         Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan program Bafra Barbaros İlkokulu Müdürü İsmail Erkanlıoğlu, okul idarecileri, öğretmenler, Bafra'daki okul müdürleri, öğrenciler ve öğrenci velileri katıldı.

        Bafra Barbaros İlkokulu Müdürü İsmail Erkanlıoğlu, etkinliğin hazırlanmasında emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilere teşekkür etti. İlk olarak"1-B Sınıf Öğretmeni Derya Dülger'in hazırlanması ve sunulmasında emeği geçen Atatürk "Oratoryosu" büyük beğeni ve alkış aldı.
    Bafra Barbaros İlkokulu 4-A Sınıf Öğretmeni Sadettin Kutlu'ya ve Program sunucusu, eğitimci Hüseyin Yiğit'e birer teşekkür çiçeği takdim edildi.
    Bafra Barbaros İlkokulu, 4-A Sınıf Öğretmeni ve tiyatro oyunları yönetmeni Saadettin Kutlu'ya, programdaki tiyatro ve skeçlerin sahneye konulmasında kendisi de bir tiyatro oyucusu olan, Bafra Gazi İlkokulu Sınıf Öğretmeni Suna Kutlu'da yardımcı oldu.
     Oyun sonunda izleyiciler ve veliler öğrencileri alkışlarla, çiçekler takdim ettiler.
     Etkinlik toplu fotoğraf çekimleriyle sona erdi.

                     NAMIK AZGIN 


YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER