banner221

YERLİ SEBZELERE YOĞUN İLGİ

Bafra ilçesinde, piyasaya çıkan yerli mahsul sebze, haziran ayında vatandaşlardan yoğun ilgi görüyor. Bafra ovasında, yerli üretim özellikle lezzeti nedeniyle tercih ediliyor.

YERLİ SEBZELERE YOĞUN İLGİ

                                                                     YAZ SEBZELERİ TEZGÂHTA

     Bafra ilçesinin Türbe Mahallesinde kendi ürettiği yerli sebzeleri satan Dursun Genç, pazara satmak üzere getirdiği ürünleri sunni gübresiz olarak özenle yetiştirdiğine dikkati çekti.

     Dursun Genç,"Fiyatlar geçen sene ile benzerlik arz ediyor. Vatandaşlarımız daha çok yerli sebzeleri tercih ediyor. Fiyatlarımızda piyasaya göre uygun.Bizde memnunuz,vatandaşta" dedi.

    Sebze, meyve fiyatlarında ve satışlarında pek değişlik olmadığını dile getiren Bafra Belediyesi Büyük Pazaryeri esnaflarından Aydın Erden, sebze fiyatlarından memnun olduğunu kaydetti.

    Halk, sebze ve meyve fiyatlarından memnun olduğunu söylerken, pazarda alışveriş yapan Hatice Ergin de, "Pazarda her şey ucuz, her şey alabiliyoruz.2014 bize uğurlu geldi" diye konuştu.  

      Bafra Belediyesi Büyük Pazaryerinde bazı sebzelerin fiyatları şöyle:

      "Yerli biber 2,5 TL, Yerli Fasulye 2 TL, Patlıcan 1,5 TL, Yerli Çıtır Salatalık 2 TL, Patates 2 TL, Marul 1 TL, Soğan 1 TL, Yerli Kabak 1 TL, Kiraz 4 TL."

              NAMIK AZGIN 

 

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER