MHP MİLLETVEKİLİ ŞİMŞEK,’’MHP MİLLETİN TA KENDİSİDİR”

30 Mart 2014 Yerel seçimlerini yazılı bir basın açıklaması ile değerlendiren MHP Samsun Milletvekili Cemalettin Şimşek,"Her şeyden önce milletimizin takdirine saygılıyız"dedi.

MHP MİLLETVEKİLİ ŞİMŞEK,’’MHP MİLLETİN TA KENDİSİDİR”

        Siyasetin bir algı yönetimi olduğunu ifade eden Şimşek,"Bu seferde milletimiz iradesini bu şekilde ortaya koymuştur. MHP'nin bu seçimlerde Türkiye genelinde ve Samsun'da oylarını önemli ölçüde arttırdı. Ancak bunun iktidarı hedefleyen bir parti olarak MHP'nin acısından değerlendirdiğimizde yeterli olmadı"diye konuştu.

       MHP Samsun Milletvekili Cemalettin Şimşek, " MHP'nin milletin ta kendisi olduğunu ancak bunu millete anlatma ve ulaştırmada bazı imkansızlıklar nedeni ile bir eksikliğin olabileceğini düşünerek bugünden yarına hemen çalışmalara başlayarak MHP'nin ekonomik sosyal ve siyasal manada çözüm önerilerini ve milletimizin içinde bulunduğu tehdit ve tehlikeleri bu milletin sevdalıları olarak anlatmaya devam edeceğiz. Ülkemizde MHP'sini sadece aldığı oy oranı ile tanımlamak doğru değildir. Milletimizin birlik ve beraberliği ve Türkiye Cumhuriyetinin sonsuza kadar yaşatılmasındaki azim ve kararlılığı nedeni ile ayrı bir özgül ağırlığı da olduğu aşikârdır. Bizler bu necip milletin ve devletimizin sonsuza dek yaşatılması konusunda azimli ve kararlıyız.  Milletimizin sosyal ve ekonomik refahı MHP'nin en önemli projelerindendir. Geçmişten gelen milli ve manevi değerlere saygılı gelenek ve göreneklere bağlı kalarak çağdaş ve modern Türkiye'yi kurmak olmazsa olmazımızdır. Dünya devletleri ile karşılıklı saygı anlayışı içerisinde ortak çıkarlar doğrultusunda hareket ederek ülkemizi dünya devletleri arasında saygınlığı olan sözüne güvenilir bir ülke olmasını hedeflemekteyiz. Biz bir gün bu gerçeklerin milletimiz tarafından görüleceğinden eminiz. Bunu milletimize bıkmadan uzanmadan anlatacağız. Biz milletimizin değerini bize verdiği oylarla ölçmeye kalkışmayız. Biz MHP'ye oy vermeyenler için onlar gibi çapulcu, çete, haşhaşı ve saire gibi suçlayarak bölücülük yapmayız. Çünkü bu millet biziz. Bizde bu milletiz. 30 Mart 2014 mahalli idareler seçimlerinin milletimi hayırlar getirmesini diliyor. Herkese saygı ve sevgilerimi sunuyorum" şeklinde konuştu.

                                                                                     NAMIK AZGIN 

                                                                                                                                                                

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER