BAHAR ŞENLİĞİ, RESİM SERGİSİ VE KERMES İLGİ GÖRDÜ

Bafra 50. Yıl İlköğretim Okulu 2013-2014 Eğitim Öğretim Yılı ‘Bahar Şenlikleri, Resim Sergi ve Kermesi’ ilgi gördü.

BAHAR ŞENLİĞİ, RESİM SERGİSİ VE KERMES İLGİ GÖRDÜ

                                        BAFRA 50.YIL İLKÖĞRETİM OKULU RESİM VE TEKNOLOJİ SERGİSİ AÇTI

    Bafra 50.Yıl İlköğretim 2013-2014 Eğitim-Öğretim yılı Teknoloji Tasarım, Görsel Sanatlar ve Anaokulu sergisi açılışı yapıldı.

    Okul salonunda düzenlenen serginin açılışına Bafra İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Katipoğlu, Okul Müdürleri, Sendika başkanları, Öğretmenler, veliler ve öğrenciler katıldı.

     Serginin açılışı Bafra İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Katipoğlu, Bafra Halk Eğitim Müdürü Yalçın Ak ve okul müdürü Reha Sertkaya, tarafından yapıldı.

     Öğrencilerin kendi el emeği, göz nuru çalışmalarını içlerindeki duygu ve düşüncelerini açığa vurarak bilgi ve becerilerini yansıtarak yaptıkları resimler davetliler tarafından beğenildi.

     Okul Müdürü Reha Sertkaya, protokole ve öğrenci velilerine hoş geldiniz konuşması yaparak, okuldaki faaliyetler hakkında bilgi verdi.

    Bafra ilçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Katipoğlu, eğitimciler olarak öğrencileri en iyi şekilde geleceğe hazırlamanın yanı sıra kültürel ve sanatsal faaliyetlere de büyük önem verdiklerini belirtti.

    Sergiyi gezen Bafra İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Katipoğlu ve beraberindekiler öğrencilerin tasarımlarını inceleyerek tasarımları hakkında bilgiler aldılar. 

    Resim ve teknoloji şenliği sergisinin 1 güç açık kalacağı öğrenildi. Açılışa katılan davetlilere ikramlarda bulunuldu.

              NAMIK AZGIN 

 

 

       

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER