MÜDÜR YILDIZ,'ÇALIŞMALARIMIZIN MEYVESİNİ ALMAYA BAŞLADIK'

Terme Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Bülent Yıldız,” Ordu Üniversitesi Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü’nün Karadeniz Bölgesi 3’ncü Robot Yarışmasında mansiyon ödülüne layık görüldü.

MÜDÜR YILDIZ,'ÇALIŞMALARIMIZIN MEYVESİNİ ALMAYA BAŞLADIK'

          Terme Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Bülent Yıldız,” Ordu Üniversitesi Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü’nün Karadeniz Bölgesi 3’ncü Robot Yarışmasına katılan Terme Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi  “Çizgi İzleyen (Elle Yapım)” kategorisinde “Flinta” isimli robotu ile yarışmada mansiyon ödülüne layık görüldü” dedi.

                               ‘ÖĞRENCİLERİMİZLE GÜRÜR DÜYÜYORUM’
         Karadeniz Bölgesi’nden birçok okulun katıldığını belirten Okul müdürü Bülent Yıldız,"Okulumuzun öğrencilerimizden Oktay Bozkurt, Metin Koç, Eyüp Efiloğlu, Yusuf Ayyıldız, Oğuzhan Kulim, Ali Can Taşkın, Yüksel Pala ve Mehmet Can Bolat’ın da katıldığı yarışmadan öğrencimiz  Oktay Bozkurt  “Flinta” isimli robotu ile 4’ncü olarak ayrıldı. Sponsor desteği olmadan okulumuzun kendi imkanlarıyla ve öğretmenlerimizin gayretleriyle elde edilen bu başarı okulumuzda büyük sevinçle karşılandı ve  bu başarıyı elde etmek için robotların hazırlanmasında emeği olan ve öğrencilerimize rehberlik eden Elektrik-Elektronik Teknolojisi Alanı Şefi Mustafa Karagöl’e  ve robotların hazırlanmasında emeği olan öğrencilere teşekkür ediyorum ve  onlardan daha büyük başarılar bekliyorum “diye konuştu.
                                  ‘SİZLERDEN AYNI BAŞARIYI BEKLİYORUM’
          Aynı başarıyı Çanakkale’de düzenlenecek olan 9’ncü Uluslararası yarışmada da sergilemelerini bekliyorum ifadesini kullana Okul müdürü Bülent Yıldız: 13 - 15 Mayıs 2015 tarihlerinde düzenlenecek olan robot yarışmasına okulumuz, mini sumo ve çizgi izleyen robotlar ile serbest kategoride de Bomba İmha Robotu  ile katılacaktır. Özellikle Bomba İmha Robotu’ndan derece bekliyoruz ve bu arada yarışma sonucunda kategorisinde dereceye giren Terme Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi  öğrencisi Oktay Bozkurt’a  ödülünü KTÜ Öğr. Üyesi Doç. Dr. Hasan Karal  tarafında verildi” dedi.
                             ÖĞRENCİLERE TEŞEKKÜR BELGESİ VERİLDİ
           Terme Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Bülent Yıldız'in yanı sıra okul müdür yardımcıları ile öğretmenleri tarafından Dereceye giren  öğrencilere teşekkür belgesi veridi  
          Köksal ÖNER

 

Güncelleme Tarihi: 16 Nisan 2015, 15:33
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER