Samsun Bağımsız Şairler Platformunda M.akif Ersoy, İstiklal Marşı Ve Çanakkale Özel Proğramı Yapıldı

15.03.2015 Pazar günü saat 14:00'de Samsun Bağımsız Şairler Platformu, SSD. salonunda Mehmet Akif Ersoy, İstiklal Marşımız ve Çanakkale konulu özel bir proğram düzenlendi.

Samsun Bağımsız Şairler Platformunda M.akif Ersoy, İstiklal Marşı Ve Çanakkale Özel Proğramı Yapıldı

 Samsun Bağımsız Şairler Platformunda
M.akif Ersoy, İstiklal Marşı Ve Çanakkale
Özel Proğramı Yapıldı


15.03.2015 Pazar günü saat 14:00'de Samsun Bağımsız Şairler Platformu, SSD. salonunda Mehmet Akif Ersoy, İstiklal Marşımız ve Çanakkale konulu özel bir proğram düzenlendi. Destekli şair Ahmet Günay’ın önderliğinde şair bestekar Hüseyin Akçam, şair Mehmet Sağlam ve şair Ahmet Al’ın katkılarıyla  hazırlanıp icra edilen proğramda, şair Yusuf Kurt İstiklal Marşının 10 kıtasını okuyarak yorum yaptı.

Şair İbrahim Coşar (Coşari), Gazetemiz köşe yazarı şair Mehmet Alan Birfani, Şair Sıtkı Çağlayan, Şair İsmet Top, şair Mehmet Sağlam, şair Hikmet Eldemir, şair Ali Rıza Can, şair Alaeddin Dursun, şair Hakan Barutçu ve şair Ahmet Aktaş günle ilgili şiirlerini okudular. Şair Bestekar Hüseyin Akçam, şair ozan İsa Kahraman da kendi bestelerinden ve değişik yörelerden güzel türküleri çalıp söylediler. Bol bol sohbet edilen bu güzel proğram toplu fotoğraf çekimi ve tekrar bir araya gelmek temennileriyle sona erdi.
Bizde Altınova Gazetesi olarak bu proğramda emeği geçen herkeze teşekkür ediyor. Daima yanlarında olduğumuzu belirtmek istiyoruz.
Haydar Yıldırım

Güncelleme Tarihi: 19 Mart 2015, 16:51

Haydar Yıldırım

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER