19 MAYIS İLÇESİNDE YOLLAR KİLİM GİBİ İŞLENİYOR

19 Mayıs İlçesinde, devam eden parke kaplama yol ve kaldırım çalışmaları hızla devam ediyor.

19 MAYIS İLÇESİNDE YOLLAR KİLİM GİBİ İŞLENİYOR

     19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu, “Kısım kısım devam ettiğimiz parke kaplama yol ve kaldırım çalışmalarında, Cumhuriyet Mahallesi Özel İdare Sokak, Serhat Sokak, Zafer Sokak ve Yeşim Sokak’ta toplam 450 metrelik yolda 3 bin 600 metrekare parke kaplama yol ve kaldırım çalışmalarımız başladı. Ayıca Cumhuriyet Mahallemizdeki 18 bin metrekare olan 23 Nisan Caddesinin de parke kaplama yol ve kaldırım çalışması Büyükşehir Belediyemiz tarafından yapılıyor. İlçe merkezimizde yolları parke kaplama olmayan sokak kalmayacak” dedi.

                                             “YOL MEDENİYETTİR”

    Yol çalışmalarının bir şehrin çağdaş olması yönünde son derece önemli bir hizmet olduğuna dikkat çeken Başkan Topaloğlu,“Bir şehre girdiğiniz zaman, o kentin yollarının düzgün olması insanların o şehir hakkında iyi bir izlenim edinmesi için en temel işarettir” diyerek, 19 Mayıs İlçemizin gelişmesi noktasında yol çalışmalarına ayrı bir önem verdiklerini kaydetti.    

    Belediyeden yapılan açıklamada parke yol ve kaldırım çalışmalarının hız kesmeden devam ettiği belirtilirken, hizmetlerin daha da sıklaşacağı, parke hizmetinin yanı sıra asfalt yol çalışmalarının da sürdürüleceği ifade edildi.

            NAMIK AZGIN


 

 

Güncelleme Tarihi: 17 Eylül 2015, 12:32
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER