banner221

19 Mayıs’ta Haşere İle Mücadele Yapıldı

Havaların soğuması ile birlikte binaların bodrumlarına ve merdiven boşluklarına sığınan sivrisinek ve haşerelere karşı 19 Mayıs Belediyesi Veteriner Hizmetleri Müdürlüğüne bağlı ekipler kışlak mücadelesi ile ilaçlama çalışmalarına başladı.

19 Mayıs’ta Haşere İle Mücadele Yapıldı

    Ayrıca ekipler karasinek ve haşerelere karşı çöp konteynırlarını da ilaçlama ve dezenfeksiyon çalışmalarına devam ediyor.

      Halk ve çevre sağlığına önem verdiklerini, uçkun, sivrisinek, karasinek gibi zararlılara karşı 19 Mayıs’ın park, bahçe, mesire alanlarının ilaçlandığını belirten 19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu, "Veterinerlik Hizmetleri ekiplerimiz ilaçlama çalışması yürütmekteler. Vatandaşlarımızın sivrisinek, karasinek gibi uçkunlardan rahatsız olmamaları için azami gayret göstermekteyiz. Ayrıca ilaçlama çalışmalarında Dünya Sağlık Örgütü normlarına uygun, Sağlık Bakanlığımızca onaylı çevreye zarar vermeyen ürünler kullanıyoruz. Daha temiz bir 19 Mayıs için yapılan çalışmaların yanı sıra çevre güvenliği, temizlik ve halk sağlığı da ön planda tutuluyor” dedi.

NAMIK AZGIN

Güncelleme Tarihi: 11 Ekim 2015, 11:38
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER