35.YIL SONRA BİR ARAYA GELDİLER

Bafra Teknik ve Endüstri Meslek Lisesinin 1979-1980 yılı mezunları, 35 yıl sonra düzenlenen kaynaşma, birlik, beraberlik toplantısında bir araya gelerek nostalji yaşadı.

35.YIL SONRA BİR ARAYA GELDİLER

     Bafra Niyazi Kesim Restoranında düzenlenen kaynaşma, birlik beraberlik toplantısında bir araya gelen mezunlar, akşam yemeğinde, geçmiş anılarını tazeledi, birbirleri ile uzun uzun sohbet etti.

          MEZUNLARIN BULUŞMASI GELENEKSEL OLARAK DEVAM EDİYOR

     Bafra Teknik ve Endüstri Meslek Lisesinin 1979-1980 yılı mezunları, 35 yıl sonra bir araya gelmenin heyecanını ve mutluluğunu bir arada yaşadı.

     Buluşmaların maziyi tazeleme açısından her zaman önemli olduğunu belirten mezunlardan Mehmet Varol yaptığı konuşmada, “Almanya’da gurbette olduğumdan özlem duyup, hem kendi özlemimi giderme, hemde birbirimiz sayesinde, arkadaşlarımızı görerek, hasretimizi gideriyoruz. Eskileri anımsayarak, stresten ve problemlerden uzak yılda bir gün yaşıyoruz. Dostluk, pekiştirme, yardımlaşma, fikir alışverişinde bulunmayı da sağlıyoruz” dedi.

      Mezunlardan Mukadder Önder ise, “Gençlik yıllarından yaşlılığa doğru geçen yıllarda, geriye dönerek, eskileri hatırlamak gerçekten güzel bir duygu, arkadaşlarımızı bir arada görmek, her zaman bizi mutlu ediyor. Bu geleneği devam etmemize vesile olan arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum” diye konuştu.   

      Yıllık dostlukların önemli olduğunu vurgulayan mezunlardan Süleyman Özcan ise, “35 yıllık dostluğun ilk gün ki; gibi devam etmesine vesile olan arkadaşlarımıza ilk önce teşekkür ediyorum. Daha sonra ki yıllarda da devam etmesini temenni ediyorum” şeklinde konuştu.

           NAMIK AZGIN
 

Güncelleme Tarihi: 18 Ekim 2014, 13:43
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER