banner221

ALİÇEŞME VE SEZER AİLELERİNİN MUTLU GÜNÜ

Merhum Kadriye ve İsmail Aliçeşme çiftlerinin oğulları Ahmet Ziya Aliçeşme ile Aysel ve Ahmet Sezer çiftlerinin kızları Keriman dünya evine girdi. Çiftin nikahını Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin kıyarken, şahitliklerini ise, MHP Samsun Milletvekili Cemalettin Şimşek ve damatın ve gelinin yakın arkadaşları yaptı.

 ALİÇEŞME VE SEZER AİLELERİNİN MUTLU GÜNÜ

     Aliçeşme ve Sezer ailesi Ayışığı Düğün Salonunda gerçekleşen düğün merasiminde, davetlilerle yakından ilgilendi.

     Ayışığı Düğün Salonunda yakın dostlarının ve akrabalarının yalnız bırakmadığı çift, mutluluklarını davetliler ile paylaştı. Sık sık mutluluk pozları veren Ahmet Ziya ile Keriman çifti, en güzel günlerini ölümsüzleştirdi.

            AHMET ZİYA İLE KERİMAN MUTLULUK DOLU YILLARA İMZA ATTI 

      Eski polis memuru olan ve Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin'in şuan koruması olan damat'ın nikâhını Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin kıyarken, MHP Samsun Milletvekili Cemalettin Şimşek ise, nikâh şahitliğini yaptı.

               GELİN VE DAMAT DÜĞÜN PASTASINI BİRLİKTE KESTİ

      Kalabalık bir davetli topluluğunun katıldığı bu mutlu günde gelin ve damatın mutlulukları gözlerinden okundu.

      Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin nikâh kıydıktan sonra davetli misafirlere yönelik yaptığı konuşmada, "Evlenmek, yuva kurmak kutsal bir görevdir. Bütün toplumların temeli ailedir. Bu iki aileyi ve genç çiftimizi tebrik ediyorum" dedi.

      Çifte ömür boyu mutluluklar dileyen MHP Samsun Milletvekili Cemalettin Şimşek ise," Bu evliliğin önce kendilerine, sonra ailelerine, annelerine, babalarına sonra vatana, millete hayırlı olmasını diliyorum" diye konuştu.

      Milletvekili Şimşek, Evlilik cüzdanlarını çifte takdim etti.

       Bafra Ayışığı Düğün Salonunda düzenlenen nikâh törenine; MHP Samsun Milletvekili Cemalettin Şimşek, Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Bafra İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Yiğit, AK Parti Bafra ilçe Başkanı Tuncay Yurduseven, Bafra Özel İdare Müdürü Yakup Tulum, Bafra Orta Karadeniz Gazeteciler Derneği Başkanı ve Altınova Gazetesi İmtiyaz Sahibi Bilal Mürtezaoğlu, Doğanca Belde Belediye Başkanı İsmail Mutlu, işadamları, okul müdürleri, öğretmenler, Bafra Belediyesi Meclis üyeleri, Bafra Belediyesi Daire Müdürleri yanı sıra çok sayıda davetli katıldı.

                                                                                                                                         NAMIK AZGIN 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER