banner223

1930 BAFRASPOR VOLEYBOL TAKIMI SEZONU AÇTI

Türkiye 3.Lig D Grubunda mücadele eden 1930 Bafraspor Voleybol takımı yeni sezon hazırlıklarına, Bafra Kapalı Spor Salonunda yaptığı antrenmanla başladı.

1930 BAFRASPOR VOLEYBOL TAKIMI SEZONU AÇTI

     Türkiye 3.Lig D Grubunda mücadele eden 1930 Bafraspor Voleybol takımı sezonunu açtı. Sezon açılışında, Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, 1930 Bafraspor Kulüp Başkanı Hüseyin Çamaş, voleybol takımında bulunan sporcularla tanışma yaptı.

    2013-2014 SEZONUNUN İLK AÇILIŞINI BAFRA BELEDİYE BAŞKANI ZİHNİ ŞAHİN VE KULÜP BAŞKANI HÜSEYİN ÇAMAŞ BİRLİKTE İZLEDİ

     27 Ekim 2013' de oynanacak Erzincan maçına doludizgin hazırlanan 1930 Bafra spor Voleybol takımının Bafra Kapalı Spor Salonunda gerçekleştirdiği antrenmanı Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, 1930 Bafra Spor Kulüp Başkanı Hüseyin Çamaş ile birlikte izledi.

          BAFRA BELEDİYE BAŞKANI ZİHNİ ŞAHİN SPORCILAR İLE TANIŞTI
     Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, "1930 Bafraspor Voleybol takımımız 3.ligde müsabakalara katılacak, ben bu sezonda takımımıza başarılar diliyorum. Kazasız, belasız bir sezon geçirmesini diliyorum. İnşallah takımımız iyi başarılara imza atacaklarına inanıyorum. Takıma katkı sağlayan herkese de teşekkür ediyorum" dedi. 

    1930 Bafraspor Kulüp Başkanı Hüseyin Çamaş ise, "1930 Bafraspor'u sadece futbol ile değil, voleybol ve diğer salon sporlarıyla da, bundan sonra inşallah yeni yapılan Kapalı Spor Salonumuzda inşallah daha güzel hizmet vereceğimize inanıyorum. Bende, 2013-2014 Sezonumuzun Voleybol takımı sporcularımıza, hocalarımıza ve bütün Bafra'mıza hayırlı, uğurlu olmasını diliyorum" diye konuştu. 

    1930 Bafraspor Voleybol takımının altyapısının var olduğunu belirten 1930 Bafraspor Voleybol takımı sorumlusu Duran Ergün ise," Biz, daha önce voleybolda Bafra olarak, kendimizi ispat etmiş bir ilçeyiz. Tamamen alt yapıdan kurulu takımla 2 yıldır, bölgesel ligde mücadele ediyorduk. Bu yıl 3 lige çıktık. Türkiye 3.Lig D Grubunda Bafra'mızı temsil edeceğiz. Grubumuzda 8 tane takım var. Erzincanspor, Erzincan Gençlikspor, Trabzonspor, Rize Fındıklıspor, Boyabat Kale, Amasya Atatürk ve Orduspor'un voleybol takımları ile mücadele edeceğiz" şeklinde konuştu.    

                                                                                                                                     NAMIK AZGIN 

 

 




 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER