'Geçmişten büyük dersler alındı'

AK Parti Samsun Milletvekili Mustafa Demir, Türk siyasi tarihinin çok iyi bilinmesi gerektiğini, geçmişteki olumsuzlukların ülkede nelere mal olduğunun halen hatırlarda olduğunu belirterek, "Ülkemize, halkımıza sahip çıkıyoruz, geçmişi unutmadan geleceğe umutla ilerliyor, özlemleri gidermeye çalışıyoruz" dedi.

'Geçmişten büyük dersler alındı'

    AK Parti Samsun Milletvekili Mustafa Demir, Bafra ilçesinde köy ziyaretleri gerçekleştirdi. AK Parti Bafra ilçe teşkilatında partilerle toplantı yapan milletvekili Mustafa Demir, Boğazkaya, Ozan, Dereler, Çamaltı, Yeraltı, Ağaçalan, Asmaçam köylerinde incelemelerde bulundu.

     AK Parti Bafra İlçe Başkanı Tuncay Yurduseven, AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi Yılmaz Açan ve teşkilat üyelerinin eşlik ettiği Demir, muhtar ve vatandaşlarla toplantı yaptı. Talepleri yerinde dinleyen Demir, köy mahallerinde gezerek sorunları yerinde gördü, çözüm yolları arandı.

     Bafra'nın gelişim sürecini en iyi tamamlayan ve sürdüren ilçelerin arasında olduğuna vurgu yapan Demir, kamu ve özel sektör yatırımlarının ilçenin gelişim sürecine katkılar sağladığını kaydetti. Ülkenin dört bir yanında AK Parti iktidarının etkilerinin net bir şekilde görüldüğünü, halkın özlemlerinin artık gerçek olduğunu ifade eden Demir, doğru siyasetin bir ülkenin yıldızını nasıl parlattığının açıkça görüldüğünü belirtti.

       Türk siyasi tarihinin çok iyi bilinmesi gerektiğini, geçmişteki olumsuzlukların ülkede nelere mal olduğunun halen hatırlarda olduğunun altını çizen Demir, açıklamasını şöyle sürdürdü: " Ülkemize, halkımıza sahip çıkıyoruz, geçmişi unutmadan geleceğe umutla ilerliyor, özlemleri gidermeye çalışıyoruz. Biz farklı bir siyaset anlayışının artık ülkede hakim olması, geçmişte eksi olarak lanse edilenlerin bir daha görülmemesi, artılarla ülkemizi büyük hedeflere taşımak için çaba harcıyoruz. Bu çabalarımızın boşa çıkmadığını görmek ise bizleri daha da güçlendiriyor, sağlam adımlarla ilerliyoruz. Çocuklarımıza iyi bir gelecek için emek harcıyoruz."

         Ülkede yaşanan her bir gelişmenin iyi analiz edilmesi gerektiğini dile getiren Demir, "İktidar vatanım, halkım, ülkemizin geleceği düşüncesiyle hareket ediyor. Biz kendimizi uzun kelimelerle anlatmaktan çok icraatlarımızla halkımızın karşısını çıkıyoruz. Halkımız da bizi el üstünde tutuyor, devam diyor. Bundan rahatsızlık duyanlara da bakıyoruz, demokrasinin gereklerini de hiçe sayarak her yolu deniyor, yine başarısız oluyor. Doğru her zaman tekdir, her zaman da kanır" diye konuştu.

     Demir, ülkeyi daha güzel günlerin beklediğini, bunun başarı ile sağlanacağını da sözlerine ekledi.

 

  

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER