“Hesap verme zamanı geliyor”

AK Parti Samsun Milletvekili Ahmet Yeni, "Yerel seçimler yaklaşıyor. Dolayısıyla hesap verme zamanı geliyor. Seçimler siyasetçilerin hesap verme zamanıdır. AK Partili siyasetçiler olarak her seçimde alnımız açık, başımız dik bir şekilde halkımıza hesap verdik" dedi.

 “Hesap verme zamanı geliyor”

     AK Parti Samsun Milletvekili Ahmet Yeni, Samsun'un Bafra İlçesi'nde  bir dizi ziyaretlerde bulundu. Düzenlenen ziyaretlere; Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, AK Parti Bafra İlçe Başkanı Tuncay Yurduseven, Bafra İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Uzunlar, belde belediye başkanları, çok sayıda partili ve vatandaş katıldı.

                                                              "BİZDEN SONRA SİYASET ZOR"

    AK Parti Samsun Milletvekili AK Parti Bafra ilçe teşkilatını ziyaret etti. Yeni, "Bafra'mız pırıl pırıl şükürler olsun. Fakülte binasının yol meselesi çözüldü. Hala Bafra'mızda Devlet Hastanesinin yapıldığını bilmeyen insanlar var. Artık köyler mahalle oldu. Dünya hızımızı görüyor ama muhalefet bizi görmemiş olabilir. Bafra'mızda oylarımızın daha yükseğe çıkacağına inanıyorum. Samsun Türkiye'mizin yıldızı haline geldi. Ne söylemişsek, onu yerine getirdik" dedi.  

                                   AK PARTİLİ OLMAYANIN HALİ PERİŞAN

     AK Parti Bafra İlçe Başkanlığı'nda partililer ile bir araya gelen AK Parti Samsun Milletvekili Ahmet Yeni, "Samsun Türkiye'nin parlayan yıldızı haline geldi. 2002'den bu yana Ak Parti ailesi olarak halkımıza ne söz verdiysek yerine getirdik. AK Partili belediyeler ile AK Partili olmayan belediyeleri kıyaslayın, aradaki farkı göreceksiniz. AK Partili olmayan belediyelerin hali perişan, onlar ancak konuşuyorlar, iş yapmıyorlar. Yerel seçimler yaklaşıyor dolayısı ile hesap verme zamanı geliyor. Seçimler siyasetçilerin hesap verme zamanıdır. Ak Partili siyasetçiler olarak her seçimde alnımız açık başımız dik bir şekilde halkımıza hesap verdik. Türkiye çok hızlı bir şekilde bir anda büyük bir gelişme yaşadı bu başarı halkımız ile birlikte hepimizin başarısıdır" diye konuştu.

                                       EĞİTİME ÖNEM VERDİK

     Yapımı tamamlanan ve bu yıl eğitim öğretime başlayan Bafra Mustafa Erdin İlkokulu'nu ziyaret eden Milletvekili Yeni, Okul Müdürü Hamdi Yıldız'dan okulla ilgili bilgiler aldı. Yeni, eğitime büyük önem verdiklerini belirterek, Türkiye'nin her yerine üniversiteler atçılarını ve eğitim standartlarını yükselttiklerini söyledi. Ardından da okula yeni başlayan ilkokullu çocuklara başarılar diledi.

    Özel MediBafra Hastanesinde hasta ziyaretlerinde bulunan AK Parti Samsun Milletvekili Ahmet Yeni'nin programı esnaf ziyaretleri ile son buldu.

                                                                                                                                     NAMIK AZGIN 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER