Alperenler, İftarda Buluştu

Alperen Ocakları Samsun İl Başkanlığı tarafından Samsun Merkez, Bafra, Alaçam ve Havza Alperen Ocakları yöneticilerine ve gönüldaşlarına iftar yemeği düzenlendi.

Alperenler, İftarda Buluştu

                                   ALPEREN OCAKLARI SAMSUN İL BAŞKANLIĞI İFTAR VERMEYE DEVAM EDİYOR

      Alperen Ocakları Samsun il Başkanı Coşkun Arslan, "Alperen Ocakları olarak, ocak yöneticilerimize ve gönüldaşlarımıza verdiğimiz iftarlar, bu haftada devam etti. Bu hafta Bafra, Alaçam ve Havza Ocağımızı ağırladık. Yine iftardan sonra güncel meselelerle alakalı istişarelerde bulunduk. Özellikle Cumhurbaşkanlığı seçimi ve Samsun geneli ile alakalı daha öncede gündeme taşıdığımız uyuşturucu ve bonzai madde kullanımı ile alakalı bir takım istişareler yaptık. İşte bu istişareler neticesinde, bundan sonraki süreçte, ocaklarımızın daha temkinli olması, halkla iç içe olmak suretiyle, bu tür uyuşturucu maddelere karşı, mücadelenin daha etkin olması ile ilgili bir karar aldık.İnşallah bundan sonraki süreçte de, Alperen Ocakları olarak, gençlerimize, geleceğimizi zehirleyen bu maddelere karşı var gücümüzle mücadele edeceğiz. Aynı zamanda Cumhurbaşkanlığı seçimi ile alakalı da, gerekli partimizin yetkili organları, gerek ocaklarımızın almış olduğu kararlar doğrultusunda bir takım istişarelerde bulunduk. Bunu da, ilerleyen zamanlarda kamuoyu ile paylaşacağız"dedi.

        Çok samimi bir ortamda geçen iftar yemeğinin ardından Alperen Ocakları Samsun İl Başkanlığı okuma salonunda ülke gündemi  değerlendirildi.

         Alperen Ocakları Samsun İl Başkanlığı binasında düzenlenen iftar yemeğine;   Alperen Ocakları Bölge Başkan Yardımcısı Sami Taşkın, Alperen Ocakları Samsun il Başkanı Coşkun Arslan, EKSEN Samsun Temsilcisi Mustafa Akak, Bafra Alperen Ocakları Başkanı Lütfi Ak, Alaçam Alperen Ocakları Başkanı Bayram Güner, Havza Alperen Ocakları Başkanı Ekrem Döndür, Alperen Ocakları Samsun il Başkanlığı ve ilçe yönetim kurulu üyeleri katıldı.

              NAMIK AZGIN   



YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER