AŞCI, FAKÜLTE BİNASININ İNŞAATINI İNCELEDİ

Samsun Federasyonlar Konfederasyonu (SAMKON) Genel Başkanı Kaya Aşcı, Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin ile beraberindeki heyet, Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Bafra Şevket Aşçı Turizm Fakültesi binasının inşaatında incelemede bulundu.

AŞCI, FAKÜLTE BİNASININ İNŞAATINI İNCELEDİ

      Bafra Şevket Aşçı Turizm Fakültesi binasının inşaatında daha çağdaş ve günün şartlarına uygun bir duruma getirmek için başlatılan çalışmalar aralıksız devam ediyor.

"FAKÜLTE AÇILMADAN ÖNCE FAKÜLTENİN ASFALT YOLU HAZIR OLACAK"             

        Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Bafra Şevket Aşçı Turizm Fakültesinin çevre düzenlemesini Ondokuz Mayıs Üniversitesinin yapacağını belirten Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin," Fakültenin, Kolay Beldesi yolundan ve ana yoldan girişi konusunda yol çalışmalarımız var. Buranın yol çalışmaları üç gün içinde biter. Bundan sonrada altyapısı tamamlanan yolun asfaltı yapılacak. Yolu yapmak benim görevim, yol konusundaki sorumluluğu üzerime aldım. Bu konuda hiç kimsenin endişesi olmasın. Fakülte açılmadan bizim açımızdan yapılması gereken her şeyi söz verdiğimiz şekilde yerine getireceğiz. Burada büyük bir alan var. Çevre düzenlemesinde de bize ihtiyaç olunursa, biz fakültemize destek oluruz" dedi.

                      AŞCI, FAKÜLTEDE YAPILAN İŞCİLİĞİ BEĞENDİ      

       Bafra Şevket Aşçı Turizm Fakültesi binasının son kontrolünü yapan Samsun Federasyonlar Konfederasyonu (SAMKON) Genel Başkanı Kaya Aşcı,"Bugün okulumuzun şuan ki; son durumlarını görmeye geldim. Müteahhitle olan anlaşmamız neticesinde, müteahhit'imiz okulumuzu tamamladı. Şuanda okulumuzda hiçbir problem yok. Bize, düşüncelerimizden, rüyalarımızdakinden daha iyisini burada görmek nasip oldu. Ayrıca bu işi yapan müteahhit arkadaşımıza çok teşekkür ediyoruz. Şuanda okulumuzda her şey güzel, Bafra Belediye Başkanımız Zihni Şahin beyle beraber, bizde bu çalışmadan keyif alıyoruz. Belediye Başkanımız Zihni Şahin ile birlikte, okulumuzun son durumuzu birlikte gezerek inceledik. Okulumuzun konferans ve uygulama salonlarını, rektör odalarını birlikte inceledik, binada çalışma güzel olmuş. Ben, Aşcı ailesi olarak Bafra'mıza böyle bir şeyi elimizden geldiği kadar kazandırdığımız için herkese çok teşekkür ediyorum. Okul dersleri yaklaştı, üniversitenin yapacağı bazı bir, iki sorumluluklar var. Bu sorumluluklarda hızlanırsa, hiçbir problem yok. Biz, anlımızın akıyla, okulumuzun jeneratöründen, trafosuna kadar her şeyi yaptık. Bugün son incelemelerimizde olumlu geçti. Samsun'umuza, Bafra'mıza hayırlı, uğurlu olsun" diye konuştu.      

                                                                                                                                    NAMIK AZGIN 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER