Bafra Belediye Başkanı Şahin, Mazbatasını Aldı

AK Parti Bafra Belediye Başkanlığına tekrar seçilen Zihni Şahin, mazbatasını aldı.

 Bafra Belediye Başkanı Şahin, Mazbatasını Aldı

    Partililerle Bafra Adliyesindeki İlçe Seçim Kurulu'na giden Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, mazbatasını Seçim Kurulu Başkanı Hakim Semra Turan'dan aldı.                               

                          ZİHNİ ŞAHİN 2.DÖNEMİNDE GÖREVE BAŞLADI 

        Bafra Belediye Başkanlığına ikinci kez seçilen AK Parti'li Zihni Şahin mazbatasını aldıktan sonra göreve başladı.

       30 Mart Yerel seçimlerinde 2'inci defa Bafra Belediye Başkanı seçilen Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, mazbatasını aldıktan sonra Bafra Belediyesi önünde vatandaşlarla bir araya geldi. 

         AK Parti Samsun il başkanı Fuat Köktaş, AK Parti Bafra ilçe Başkanı Tuncay Yurduseven ve belediye meclis üyelerinin katılımı ile Bafra Belediyesi önünde, mazbata töreni düzenlendi.

         Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin," İkinci defa bize güven duyarak, büyük destek verdiniz. Bizi onurlandırdınız, öncelikle bu görevi alarak Bafra'mıza, insanımıza, milletimize, hizmet etme fırsatı verdiğiniz için Cenab-ı Allah'a, hamdüsena ediyorum, şükrediyorum. Cenab-ı Allah inşallah sağlık afiyet içerisinde, hayırlı hizmetlere vesile olmamıza sebep olur diyorum. Görev alanımız genişlediğinden dolayı çalışma alanımızda genişledi. Bu işin bir nasip olduğuna inanan bir kardeşinizim. Çünkü geçen dönem belediye başkanı olmadan önce benim şahsi hiçbir çabam yoktu. Ama nasip oldu, anketle bana görev verildi. Bizde arkadaşlarımızla beraber, Cenab-ı Allah'a şükürler olsun ki; o zaman söz verdiğimiz bütün hizmetleri tek tek hayata geçirdik. Onunda mutluluğunu, gerçekten gururunu yaşıyoruz" dedi.

      Hizmetlerin yapılmasının çok kolay olmadığını belirten Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, " Geçmiş dönemdeki oyumuzun üzerine 12-13 puan daha artırarak göreve geldik. Bu ne demektir? Demek ki, Bafra Belediyesi olarak bizler milletin gönlünü fethetmişiz. Milletimize hak ettiği hizmetleri kavuşturmuşuz. Biz gerçekten insanı seviyoruz. Gönlümüzde insan sevgisi ve aklımızda da Bafra'ya, Bafralıya, millete hizmet etme aşkı var" diye konuştu.     

     AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş da yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi.

     Konuşmaların ardından Bafra Müftüsü Burhan Keleş dua yaptı. Başkan Şahin duadan sonra makam odasına geçerek görevine başladı.

                                                                                          NAMIK AZGIN  

 

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER