Bafra Cumhuriyet Ortaokulundan Veli-Öğretmen Kaynaşma Yemeği

Bafra Cumhuriyet Ortaokulu geleneksel olarak her yıl ‘veli-öğretmen’ kaynaşma yemeği düzenliyor.

Bafra Cumhuriyet Ortaokulundan Veli-Öğretmen Kaynaşma Yemeği

       Bafra Şehir Kulübünde gerçekleştirilen ‘Veli-Öğretmen Kaynaşma Yemeği’ ilgi gördü.

      Yemekte coşkulu ve sanat dolu müzikleriyle Yunus Cezairli ve Yalçın Köse; katılan veli ve öğretmenlerimizin eğlenceli ve neşe dolu zaman geçirmelerini sağladılar. Ayrıca yemeğe katılan Bafra Cumhuriyet Ortaokulu Müdürü Yusuf Yılmaz’ın eşi Ayşe Yılmaz, Okulda bu tür etkinliklerin düzenlenmesinden oldukça memnun olduklarını, keyifli ve eğlenceli vakit geçirdiklerini ifade etti.

     Sınıf annelerinin desteği ile Bafra esnafından toplanan çekiliş hediyeleri ile yemeğe katılan veliler şanslarını deneyerek yemekten mutlu bir tebessümle ayrıldılar.          

      Bafra Cumhuriyet Ortaokulu Müdürü Yusuf Yılmaz, katılımları ile yemeğe destek veren velilere, öğretmenlere ve Bafra esnafına teşekkür etti.

       Ayrıca Okul Aile Birliği Genel Sekreteri Nurşen Dönmez, düzenlemiş oldukları Okul-Öğretmen-Veli Kaynaşma Yemeğini geleneksel hale getirmekten ve bu çalışmanın içinde yer almaktan dolayı mutlu olduğunu belirterek, destek veren idareci, öğretmen ve veli temsilcilerine teşekkür etti.

      Cumhuriyet Ortaokulu olarak emeği geçen Rehber Öğretmenlerinden Yasemin Eroğlu, İngilizce Öğretmeni Pınar Gültekin, Türkçe Öğretmeni Semrin Şahin, Sınıf Öğretmenleri ve sınıf annelerine şükranlarını sundu.

         NAMIK AZGIN 

 

Güncelleme Tarihi: 21 Ocak 2015, 14:27
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER