banner221

BAFRA’DA ANLAMLI PROGRAM

Bafra 75. Yıl Huzurevi Müdürlüğü ve Koruma Derneği tarafından '18-24 Mart Yaşlılar Haftası' dolayısıyla yemekli müzik eğlence programı düzenlendi.

BAFRA’DA ANLAMLI PROGRAM

                          BAFRA’DA YAŞLILAR HAFTASI KUTLAMASI

        Bafra Belediyesi Adnan Menderes Parkı’nda Bafra 75. Yıl Huzurevi tarafından Bafra ve Samsun Huzurevi Sakinleri, Samsun Çocuk Esirgeme Kurumu çocukları, Gaziler, Engelliler ve Şehit Ailelerine Yaşlılar Haftası dolayısıyla bir yemek verildi.

        Bafra 75.Yıl Huzurevi Salonu’nda gerçekleştirilen yemekli eğlence programında huzurevi sakinleri canlı müzik eşliğinde dolayısıyla eğlendi.

        Yemeğe Bafra Kaymakamı Halis Arslan, Belediye Başkanımız Zihni Şahin, Samsun Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Tekin Balcı, İlçe Tarım Müdürü Ahmet Dursun, İlçe Sağlık Müdürü Aytaç Akın, Sosyal Yardımlaşma Vakfı Müdürü Hasan İrer, 19 Mayıs Sevgi Evleri Müdürü Muzaffer Şahin, Bafra Devlet Hastanesi Başhekim Yrd. Davut Çepni ve Bafra 75. Yıl Huzurevi Müdürü ve ev sahibi olarak Nusrat Yılmaz katıldılar.
                                   ‘BUNUN OLUMLU SONUÇLARI DA ALINMAKTADIR’
          Bafra Belediye Başkan Şahin,” Bizler, yaşlılarımız, engellilerimiz, gazilerimiz ve şehit ailelerimiz ile sadece bu haftalar kapsamında bir araya gelmiyoruz. Sürekli onlarla beraberiz. Devletimiz geçmişe göre bu sosyal gruplarımıza daha iyi hizmetler sunmak için elinden geleni yapmaktadır. Bunun olumlu sonuçları da alınmaktadır. Bafra Belediyesi ve belediye başkanı olarak yaşlılarımız, engellilerimiz, çocuklarımız, gazilerimiz ve şehit ailelerimizle her an beraber olmaktan gurur duymaktayım ”dedi. 
                                 ‘HERKESİN YAŞLILAR HAFTASI KUTLU OLSUN’
         Yaşlarımız dün ile bugün arasında köprü kuran en değerli varlıklarımızdır ifadesini kullanana Başkan Şahin,”Bizim onlara saygı duymamız ve beraber olmamız için bir haftaya ihtiyacımız bulunmamaktadır. İnançlarımız ve geleneklerimiz bakımından bizlerden büyük olanlara her zaman saygı ve sevgimizi,  küçüklerimize ise sevgi ve şefkatimizi millet olarak göstermekteyiz. Bu duygu ve düşüncelerle herkesin yaşlılar haftası kutlu olsun. Tüm yaşlı insanların önünde saygıyla ve sevgiyle eğilir, ellerinden öperim.”
                     ‘BİRLİKTE OLDUĞUMUZ HERKESE TEŞEKKÜR EDİYORUM’
           Bafra 75.yıl Huzurevi müdürü Nusrat Yılmaz ise,”“Öncelikle Başta Kaymakamımız, olmak üzere tüm davetlilere ve bizlerle sadece bugünlerde değil her zaman beraber olan Belediye başkanımıza programımıza katılımlarından dolayı teşekkür ediyorum “ dedi.

            Yemek müzik ve eğlence program ile tamamlandı.

         KÖKSAL ÖNER 

 

Güncelleme Tarihi: 25 Mart 2015, 09:57
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER