banner223

MİLLETVEKİLİ DEMİR,'HAVZA'YA ENGELSİZ YAŞAM MERKEZİ’

AK Parti Samsun Milletvekili Cemal Yılmaz Demir, "Kalkınma Bakan Cevdet Yılmaz'ı ziyaret ederek, Havza'da yapılması planlanan Engelsiz Yaşam Merkezi'nin 2015 Yatırım Programı'na alınmasını talep ettik" dedi.

MİLLETVEKİLİ DEMİR,'HAVZA'YA ENGELSİZ YAŞAM MERKEZİ’

         AK Parti Samsun Milletvekili Cemal Yılmaz Demir," Havza Belediye Başkanı Murat İkiz ile birlikte Kalkınma Bakan Cevdet Yılmaz'ı ziyaret etti. Demir ve İkiz, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'nca projelendirilen ve 4,5 milyon TL mal olacak Engelsiz Yaşam Merkezi projesinin 2015 yatırım programına alınmasını istedik " diye konuştu.   

                   2015 YILI YATIRIM PROGRAMI'NA ALINMASI TALEBİNİ İLETTİ
         Milletvekili Cemal Yılmaz Demir, Havza'da  Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'nca 30 dönümlük arazide yapılması planlanan Engelsiz Yaşam Merkezi'nin bir an önce hayata geçmesi için devreye girdi.  Başkan İkiz ile birlikte Kalkınma Bakanı Yılmaz'ı ziyaret eden Demir, engellilerin her türlü ihtiyacını karşılayacak olan Engelsiz Yaşam Merkezi'nin 2015 Yılı Yatırım Programı'na alınması talebini iletti. Milletvekili Demir, "Engellilerin yaşam kalitesini yükseltilmesinin planlandığı bu tesisin bir an evvel yapılmasını istiyoruz. Bunun için de yatırım programına alınmasını talep ediyoruz" şeklinde konuştu.  
              'BİR AN ÖNCE TAMAMLANIP HİZMETE AÇILMASINI İSTİYORUZ'
         Havza Belediye Başkanı Murat İkiz de, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'nca projelendirilen Engelsiz Yaşam Merkezi'nin ilçeye önemli katkılar sağlayacağını belirterek, "Gerekli kaynağın aktarılarak, bir an önce tamamlanıp hizmete açılmasını istiyoruz. Bu konuda desteğini esirgemeyen Milletvekilimiz Cemal Yılmaz Demir'e ve bizi kabul ettiği için Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz'a teşekkür ediyorum" diye konuştu.    

        Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz da, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, konuyla ilgili gerekenin yapılacağını söyledi.
               KÖKSAL ÖNER
 


Güncelleme Tarihi: 26 Mart 2015, 14:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER