1930 BAFRASPOR’UN NEVŞEHİR KAMPI SONA ERDİ

2013-2014 Sezonunda Spor Toto 3.lig 3. Grupta mücadele edecek olan, 1930 Bafraspor’un 10 günlük Nevşehir kampı sona erdi.

1930 BAFRASPOR’UN NEVŞEHİR KAMPI SONA ERDİ

      Bir günlük iznin ardından takım kulüp tesislerinde Cuma günü saat:16.00'da tekrar toplanarak antrenmanlarına başlayacak.

      1930 Bafra Sporun teknik patronu Levent Numanoğlu kamp ile ilgili bir açıklama yaparak;" takımla beraber ilk olarak tesislerimizde antrenmanlarımızı gerçekleştirdik. Onun akabinde 10 günlük kamp için Nevşehir'e geldik. Yapmış olduğumuz çok güzel geçti. Her gün çift olmak üzere sabah ve akşam antrenmanlarımızı yaptık. Bu arada 2. Ligden Gümüşhanespor, 3 ligden Antalya Tekirovaspor, Bölgesel Amatör Liginden Nevşehirsporla hazırlık maçları yaptık. Bu maçlar sonunda nerede eksikliklerimiz var, giderme yoluna giderek nokta transferlerimizi yaptık. Yönetim kurulu Başkanı Hüseyin Çamaş ve yönetim de iki günlük kampa katılarak takımı yerinde izlediler. Takım kampa gelirken sayıyı geniş tuttuk. Daha sonraki zamanlarda yollarımızı ayırdığımız futbolcular oldu. Bunun peşine yine kamp esnasında transferler yapıldı. Takıma bir günlük izin verdik ve sonrasında Cuma günü tekrar tesislerde toplanarak antrenmanlarımıza devam edeceğiz. Şuanda sakatlığı olan herhangi bir futbolcumuz yok. Şu zamana kadar takımda şunu gördüm ki birlik, beraberlik, kardeşlik ve takım ruhu vardı. İnşallah bunu sezon sonuna kadar götürür ligi çok güzel bir şekilde bitiririz. 1930 Bafra sporun yeşil çim sahalara güzel bir takım hazırlığımızı yapmışken, güçlü ve centilmen taraftarı olduğunu biliyorum. Hiçbir zaman takımını bırakmayan bir taraftara sahibiz. Taraftarımız da bu sezon içerisinde iç ve dış deplasman maçlarda keyif verici karşılaşmalar izleyeceklerdir. Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin'e, Kulüp Başkanı Hüseyin Çamaş ve yönetimine katkılarından dolayı, takım adına teşekkür ediyorum"  dedi.

                                                                                                                                 NAMIK AZGIN 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER