banner221

Bafra'da Şehitler İçin Kur'an-ı Kerim ve Mevlit Okutuldu

Bafra Şehit Aileleri ve Gaziler Dayanışma Derneği tarafından her ay düzenlenen Kur'an-ı Kerim ve mevlit programının 61'incisi gerçekleştirildi.

Bafra'da Şehitler İçin Kur'an-ı Kerim ve Mevlit Okutuldu

     Şehit Aileleri ve Gaziler Dayanışma Derneği binasında yapılan programda Tahirağa Mescidi İmam Hatibi Necattin Boyun, Çilhane Camisi imamı Mustafa Pekdemir, İsmetpaşa Camisi imamı Cihan Kodal tarafından Kur'an-ı Kerim ve İlahiler okudu.
      Bafra Şehit Aileleri ve Gaziler Dayanışma Derneği Başkanı Mümine Ersin, derneklerince her ay düzenledikleri Kur'an-ı Kerim ve Mevlit Programının 61'incisi gerçekleştirmenin onur ve gururunu yaşadıklarını söyledi.
     Gaziler Dayanışma Derneği Başkanı Mümine Ersin, Derneklerine kuruluş aşamasından bugüne kadar maddi ve manevi destek veren kişi ve kurumlara teşekkür etti.
    Bafra  Şehit Aileleri ve Gaziler Dayanışma Derneği Başkanı ve yönetim kuruluna teşekkür ederek konuşmasına başlayan, Bafra Kaymakamı Halis Arslan ise yaptığı konuşmasında, “En kısa zamanda bir tespit yaparak, Bafra’da ikamet eden bu güzel ruhlu insanları da Çanakkale’ye göndermek istiyorum. Çanakkale bir destandır. Çanakkale bir tarihin kendisidir. Çanakkale bir Türkiye’dir, Türkiye bir Çanakkale’dir.” dedi.
     Programa  Bafra  Kaymakamı Halis Arslan,Bafra Emniyet Müdürü Mustafa Yiğit, 
 Bafra 75. Yıl Huzurevi Müdürü Nusrat Yılmaz, şehit aileleri ve gaziler katıldı.
       Derneklerine kuruluş aşamasından bugüne kadar maddi ve manevi destek veren kişi ve kurumlara teşekkür eden Bafra Şehit Aileleri ve Gaziler Dayanışma Derneği Başkanı Mümine Ersin,Çilhane Camisi imamı Mustafa Pekdemir, İsmetpaşa Camisi imamı Cihan Kodal’a,Türk  Eğitim –Sen Bafra Şubesi eski başkanı İbrahim Akekmekci’ye, TÜRKAV Bafra Şubesi Başkanı Gıyas Varol’a derneklerine yaptıkları katkılardan  dolayı  günün anısına  plaket takdim etti.
            NAMIK AZGIN 


Güncelleme Tarihi: 27 Mart 2016, 14:37
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER