banner223

İşitme Engelliler Federasyon Başkanından, Halis Arslan'a Ziyaret

Türkiye İşitme Engelliler Federasyonu Başkanı Yakup Ümit KİHTİR, Bafra ziyaretlerinde Kaymakamımız Sayın Halis Arslan’la kısa sürelide olsa ziyaret etti. Ziyaret sırasında spor adına karşılıklı sohbet ettiler.

İşitme Engelliler Federasyon Başkanından, Halis Arslan'a Ziyaret
Ayrıca Federasyon Başkanın yanında uluslararası danışmanı işaret dili tercümanı Hakan Dikyuva, Muhasebe-Finansman Nilüfer Ördek’te vardı.
 
Bafra’ya İşitme Engelliler  maçını izlemeye gelen Federasyon Başkanı Yakup Ümit Kihtir, “ Bafra spor adına güzel bir şehir. Tabii ki Bafra işitme engelliler spor kulübü voleybol da güzel başarılar sergiliyor ve bunu hepimiz görüyoruz. Bizlerle beraber olan Bafra Kaymakamı Halis Arslan ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Osman Şenocak’a bizlere göstermiş oldukları yakın ilgiden dolayı teşekkür ediyorum. Bafra ilçesindeki spor merkezi olan bir yerdir” dedi.
 
Kaymakamımız Sayın Halis Arslan, “ ilk öncelikle ilçeye gelmenizden dolayı memnun olduk. Hep birlikte işitme engelliler maçını izledik. Önemli olan maçın skoru değil kardeşlik, birlik ve beraberlik içerisinde geçmesidir” dedi.

Güncelleme Tarihi: 28 Mart 2016, 09:22
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER