banner223

Bafralı, Kendisine Yapılan Hiçbir Hizmeti Unutmamıştır

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, "Bafralı, tarihin her safhasında kendisine yönelik yapılan hiçbir hizmeti unutmamıştır. İlçe için taş üstüne taş koyanı gönül tahtına yerleştiren vatandaşlarımız böylesi yatırımları da unutmayacaktır" dedi.

Bafralı, Kendisine Yapılan Hiçbir Hizmeti Unutmamıştır

         Şahin, çalışmaları devam eden Gençlik Kültür Merkezi ve Kapalı Spor Salonu'nu ilçede görev yapan basın mensuplarına tanıttı.

          Belediye Başkanı Zihni Şahin, burada yaptığı konuşmada "Özellikle son yıllarda İlçemizde gerçekleşen hizmetler, projeler dikkat çekici boyutta. Gençlik ve Spor Bakanımız sayın Suat Kılıç'ın öncülüğünde, Sayın Ahmet Yeni başta olmak üzere tüm Bölge Milletvekillerimizin destek ve katkıları ile İlçemize kazandırılan Gençlik Kültür Merkezi, Kapalı Spor Salonu, İhalesi yapılan yeni stadımız ve Yarı Olimpik Yüzme Havuzumuz Bafra'mız için oldukça önemli yatırımlar. Bafralı tarihin her safhasında kendisine yönelik yapılan hiçbir hizmeti unutmamıştır. İlçe için taş üstüne taş koyanı gönül tahtına yerleştiren vatandaşlarımız böylesi yatırımları da unutmayacaktır. Gençlik Kültür Merkezi, Kapalı Spor Salonu, ihalesi yapılan yeni stadımız ve Yarı Olimpik Yüzme Havuzu, daha önce tamamlanan sentetik halı saha gibi hizmetleri ilçemize kazandıran Gençlik ve Spor Bakanımız sayın Suat Kılıç ve Bölge Milletvekillerimize Bafra adına içtenlikle teşekkür ediyorum" dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER