BAFRA’DA KÖMÜR YARDIMI

Bafra Kaymakamlığı tarafından ilçede kömür yardımlarının devam ettiği bildirildi.

 BAFRA’DA KÖMÜR YARDIMI

     Kömür dağıtımı konusunda açıklama yapan Bafra ilçe Kaymakamı Ali Katırcı, Kaymakamlık bünyesindeki Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından belirlenen ihtiyaç sahibi ailelerin şu ana kadar yüzde 65 seviyesinde kömür yardımlarının ulaştırıldığını söyledi.

                 "BAFRA'DA KÖMÜR DAĞITIMLARI DEVAM EDİYOR"

     Toplamda 8 bin ihtiyaç sahibi aileye kömür yardımı yapılacağını belirten Katırcı, "

Kömür dağıtımı bittiğinde Bafra'da, 8 bin aileye kömür dağıtmış olcağız. Şuan kömür dağıtımı konusunda yüzde 65 seviyedeyiz. Kömür gelişimi devam ediyor. Mahallelerimizde evinde bulamadıklarımıza kömür dağıtımlarımız devam ediyor. Bu arada kömür konusunda yeni müracaat edenler var. Onlarında incelemesini yaptıktan sonra onlara da kömür dağıtıyoruz. Tahmin ediyorum bu ayın sonuna kadar, yüzde 80-90 seviyelere gireriz" dedi.

    Dağıtılan kömürün kış boyunca yetersiz olduğunda, ihtiyaç sahibi ailenin tekrar başvurusu halinde kömür yardımı alabileceğini belirten Katırcı, ellerinde yeteri kadar kömür bulunduğunu ifade etti.

      Bafra Kaymakamı Ali Katırcı,"Bu sene elimizdeki kapasitemiz yine bize imkan veriyor. Vatandaşlarımız kış ortasına doğru kömürsüz kalma durumu olursa, bize tekrar müracaat edebilirler. Biz bu durumda ek, elimizdeki yetmezse, ek taleplerde bulunabiliyoruz" diye konuştu.  

                                                                                          NAMIK AZGIN 

 

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER