banner221

ÖĞRETMENLERİNDEN KAYMAKAM KATIRCI’YA ZİYARET

Bafra Kızılırmak Anadolu Öğretmen Lisesi yöneticileri ve öğretmenleri, 24 Kasım Öğretmenler Günü ve Haftası dolayısı ile Bafra Kaymakamı Ali Katırcı’yı ziyaret etti. Ziyarette Bafra İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Uzunlar da yer aldı.

ÖĞRETMENLERİNDEN KAYMAKAM KATIRCI’YA ZİYARET

     Ziyarette Bafra İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Uzunlar, Bafra Kızılırmak Anadolu Öğretmen Lisesi Müdür Vekili Selim Lokumcu ve okul öğretmenleri tarafından Kaymakam Katırcı'ya çiçek sunuldu.
     Ziyarette konuşan Bafra ilçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Uzunlar, "Her yıl 24 KasımÖğretmenler Günü olarak kutlanıyor. Temsili bir grup olarak öğretmenlerimiz adına bugüne ve öğretmenlere verdiğiniz kıymeti bilerek hem bir teşekkür etmek hem de bir ziyarette bulunmak istedik" dedi. 
      Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kaymakam Ali Katırcı, "24 Kasım Öğretmenler Günü, tüm öğretmenlerimize kutlu olsun. Bu ziyaretinizden dolayı da teşekkür ediyorum. Öncelikle her birimizin yetiştirilip, ülkesine hizmet eden bireyler olmamızda yadsınamaz katkıları olan bütün öğretmenlerimizin bu mutlu gününü yürekten kutluyorum. Sevgi, şefkat ve fedakarlık mesleği olan öğretmenlik, ülkemizin muasır medeniyet seviyesinin üstüne çıkması ve uluslararası camiada saygın bir ülke haline gelmesi için şüphesiz en önemli meslek gruplarının başında gelmektedir. 
Zira, toplumda saygın meslekler edinmiş olan kişiler, esnaflar, doktorlar, hukukçular, sanatkârlar, hepsi kendini insan yetiştirmeye adamış bir öğretmenin eseridir. Öğretmenlik bütün mesleklerin temelidir" diye konuştu.
      Ziyarette Bafra Kaymakam Refiki Rahime Coşkun'da hazır bulundu.

                                                                             NAMIK AZGIN 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER